Elv i by med bygninger og båter på begge sider

Studier i Nederland

Nederland er et av landene i Europa med flest engelskspråklige utdanninger, også på bachelornivå. Skolepengene er svært lave og du kan studere på noen av verdens beste universiteter.

Finn ditt drømmestudium i Nederland

Nederland er et veldig populært land for internasjonale studenter og det finnes mer enn 2000 studieprogrammer på engelsk, noe som betyr at man kan studere nesten hva som helst på engelsk. For skoleåret 2021- 2022 var det ca. 115 000 internasjonale studenter som tok høyere utdanning i Nederland. 

Ung kvinne med solbriller sitter med utstrakte armer i en trebåt

Dra på utveksling!

Visste du at du kan reise på utveksling til utlandet ett semester eller ett år mens du studerer ved et norsk studiested? Et utvekslingsopphold er en fantastisk mulighet til å oppleve en annen kultur og lære språk. Du kan reise med eller uten utvekslingsavtale.

Søk opp studier i Nederland

Opptakskrav

Bachelor

Master

Mathallen i Rotterdam

Studenthistorier

Business i Rotterdam

Les mer

Søkeprosess

Finansiering

Webinarer

Hvis du ikke finner noen webinarer nedenfor, er det ingen aktive webinarer.

Hva koster det å studere i Nederland?

I Nederland må du betale skolepenger ved både offentlige og private skoler. Skoleåret 23/24 koster studier ved offentlige læresteder 2314 EUR per år i skolepenger. Private skoler er dyrere.

Hvor høye er levekostnadene?

For å få et estimat på hvor mye det koster å bo og leve Nederland, kan du bruke denne kalkulatoren for å sammenligne levekostnader i ulike byer.

Fant du ikke det du lette etter?

Da kan du ta kontakt med oss i Forum eller avtale en-til-en veiledning med en studieveileder, samt sjekke ut ofte stilte spørsmål og praktisk informasjon om å studere i utlandet.

Åpent fellesområde under buet tak med bylandskap i bakgrunnen

Jeg har kommet inn på en skole i Nederland — hva nå?

Gratulerer! Nå bør du forberede deg på avreisen og oppholdet.