Ung mann smiler mens han lager kikkehull med fingrene

ANSA studentforsikring

Det er viktig å ikke glemme forsikring når du skal studere i utlandet! Med ANSA studentforsikring har du et skreddersydd sikkerhetsnett, slik at du kan føle deg trygg gjennom hele studietiden. Forsikringen er kun for ANSA-medlemmer.

Vil du kjøpe ANSA studentforsikring? Da må du være medlem i ANSA først!

Du trenger mer enn en reiseforsikring

Det er veldig viktig å være godt nok forsikret når du skal studere i utlandet, for kostnadene kan bli enorme dersom du for eksempel blir utsatt for en ulykke.

For et studieopphold i utlandet er ikke en vanlig reiseforsikring godt nok. Du må ha en forsikring som passer til et lengre utenlandsopphold, og ANSA studentforsikring er skreddersydd til deg som skal studere utenfor Norge.

Ung kvinne ligger i en sykehusseng

Kjøp ANSA studentforsikring

ANSAs skreddersydde forsikring er kun for medlemmer av ANSA. Forsikringen gir deg god nok dekning under studieoppholdet og inneholder blant annet reise-, innbo- og ulykkesforsikring. I tillegg har den flere praktiske tjenester, og du kan også kjøpe tilleggsdekninger for å tilpasse forsikringen til dine behov.

Hvem kan kjøpe ANSA studentforsikring?

 • Medlemmer av ANSA, herunder:
  • Fulltidsstudenter ved et utenlandsk lærested, enten utveksling og helgrad.
  • Studenter på feltarbeid i under studier i Norge
  • Personer som har ubetalt/studierelevant arbeidspraksis i utlandet (også praktikant ved ambassade som mottar praktikantlønn)
  • Elever på utveksling fra videregående skole
  • Vitenskapelig og administrativt ansatte i norsk universitets- og høyskolesektor på arbeidsrelatert utenlandsopphold

Ikke medlem ennå?

Priseksempel på ANSA studentforsikring

Hva dekker ANSA studentforsikring?

Online legehjelp hele døgnet

Gjennom ANSA Studentforsikring har du inkludert online legehjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Tjenesten er lavterskel, enkel å bruke og ikke minst veldig praktisk hvis du ikke må møte en lege fysisk. Du får snakke med en norsktalende lege eller sykepleier, og du slipper å vente på legetime i studielandet!

Mann og kvinne snakker om et dokument

Juridisk bistand inkludert

Juridisk bistand er inkludert i ANSA studentforsikring, og det betyr at du får juridisk rådgivning og støtte dersom du får behov for advokat i studielandet. Du kan for eksempel få hjelp til å se over husleiekontrakt, noe som kommer godt med på leiemarkeder i utlandet.

Ung kvinne snakker i telefonen på kjøkkenet

ANSA Forsikring hjelper deg!

Ved ANSA Forsikring jobber erfarne rådgivere som hjelper deg med forsikring. De kjenner godt til hvilke forsikringsbehov du kan ha som utenlandsstudent, og hvilke regler for forsikring som gjelder i de ulike studielandene.

Skal du melde skade?

To hender som holder en smarttelefon.

Har du spørsmål om forsikring og bestilling?

Kontakt ANSA Forsikring for informasjon om hva forsikringen dekker og få hjelp med bestilling.