Kvinne sitter på en brygge og leser

Finn ditt drømme­studium!

Blått skilt med gule stjerner
Økonomi

Økonomistudier

Økonomi er et av de mest populære studiene for norske studenter som vil studere i utlandet. Over 2 600 tar økonomistudier i utlandet. Flest studerer i USA, UK, Danmark og Spania.

Les mer
To hender som holder
Psykologi

Psykologistudier

Vil du studere psykologi i utlandet? Rundt 800 norske studenter tar psykologiutdanning i utlandet. Det er flest som studerer i Danmark, Storbritannia, Polen og Spania.

Les mer
Dame tegner på modelltegning med lupe i hånden
Ingeniør

Ingeniørstudier

Vil du studere ingeniør i utlandet? Rundt 550 norske studenter tar ingeniørutdanning i utlandet. Det er flest som studerer i Danmark, USA, Storbritannia og Sverige.

Les mer
Abstrakt bilde av bølgende bygg
Arkitektur

Arkitektstudier

Vil du studere arkitekt i utlandet? Rundt 320 norske studenter tar arkitektutdanning i Europa. Det er flest som studerer i Danmark, Storbritannia og Spania.

Les mer
Blokk som ligger på anatomiske tegninger med tegning av ryggrad over seg
Kiropraktikk

Kiropraktikkstudier

Vil du studere kiropraktikk i utlandet? Rundt 120 norske studenter tar kiropraktikkstudier i utlandet. Det er flest som studerer i Storbritannia og Danmark.

Les mer
Terapeut som beveger på pasientens armer
Fysioterapi

Fysioterapistudier

Vil du studere fysioterapi i utlandet? Rundt 250 norske studenter tar medisinutdanning i Europa. Det er flest som studerer i Nederland og Danmark.

Les mer
bokstaver og tegn ligger på en fargerik bakgrunn
Språkkurs

Språkkurs i utlandet

Vil du lære deg et nytt språk? Det å lære seg et nytt språk kan være din nøkkel til spennende utdanninger, personlig vekst, kulturell dybde og karrieremuligheter.

Les mer
Person holder opp poten til en katt som siter på fanget
Veterinær

Veterinærstudier

Vil du studere veterinær i utlandet? Rundt 350 norske studenter tar veterinærutdanning i Europa. Det er flest som studerer i Slovakia, Ungarn og Polen.

Les mer
Stetoskop og et hjerte
Sykepleie

Sykepleiestudier

Vil du studere sykepleie i utlandet? Rundt 200 norske studenter tar sykepleieutdanning i Europa. Det er flest som studerer i Danmark og Sverige.

Les mer
Rød tannkost med blå bakgrunn
Tannlege

Tannlegestudier

Vil du studere tannlege i utlandet? Rundt 350 norske studenter tar tannlegeutdanning i Europa. Det er flest som studerer i Polen, Spania og Latvia. Tannlegestudiet kalles også odontologi.

Les mer
Stetoskop som ligger på et ark med en penn
Medisin

Medisinstudier

Vil du studere medisin i utlandet? Rundt 3000 norske studenter tar medisinutdanning i Europa. Det er flest som studerer i Polen, Ungarn, Slovakia, Danmark og Latvia.

Les mer
Ung kvinne smiler med lukkede øyne mens det snør

Bli medlem i ANSA

Det er lurt å bli medlem i ANSA når du skal eller har studert i utlandet! Du får en rekke fordeler som gir deg en trygg og morsom studietid og en bedre overgang til arbeidslivet.