Vi har laget en medlemspakke til deg som studerer i utlandet, med noen av de tjenestene vi vet du kommer til å trenge som utenlandsstudent.

De aller fleste blir ANSA-medlem for å være med på arrangementer og for å få tilgang til vår skreddersydde studentforsikring. 

Mange ønsker å få den ekstra tryggheten i å kunne benytte gratis karriereveiledning og sosialrådgivning.

Se oversikt over alle våre medlemsgoder her

Kjøp ANSA medlemskap til kun 40 kr mnd her

 button_meld-deg-inn.png

 

Pris og informasjon

Pris

  • Medlemskap i ANSA koster 40kr mnd.

Medlemskapslengde

  • Medlemskapet har løpende månedlig fornyelse frem til det sies opp, via din studentportal.
  • Minimums medlemstid er 1 mnd med 3 mnd oppsigelse på medlemskapet.

Betaling og betalingsløsning

  • Betaling med bankkort/kredittkort med BankID godkjenning, med måndelige automatiske trekk.

Kan jeg bli medlem?

  • Alle som studerer i utlandet, er på feltarbeid eller har praktikantjobb i utlandet kan bli ANSA-medlem.

Spørsmål om medlemskap i ANSA?

Ta kontakt med Medlemsservice.


Foto: Dean Drobot / shutterstock

ANSAs medlemsgoder:

 

ANSA Studentforsikring

ANSA Studentforsikring

Som ANSA-medlem har du muligheten å kjøpe ANSA Studentforsikring - en komplett studentforsikring for deg som studerer i utlandet. Med ANSA Studentforsikring får du blant annet innboforsikring i studielandet, sykeforsikring og 60 dagers reiseforsikring utenfor studielandet til en studentvennlig pris.

Bestill ANSA studentforsikring.

Det er ingen begrensing på kjøp av forsikring etter utreise fra Norge.

Helse og beredskap

Helse og beredskap

Sosialveiledning

Vår sosialveileder er tilgjengelig dersom du skulle oppleve små eller store utfordringer i utlandet – enten de er relatert til psykisk/fysisk helse, trygderettigheter, Lånekassen, bolig/utleier e.l. Ta kontakt enten på mail eller bestill en veiledningstime, så vil vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg i riktig retning. ANSA er der for deg under hele studietiden.

Online psykologtjeneste

ANSA har inngått et samarbeid med en profesjonell online psykologtjeneste hvor du kan snakke med en autorisert psykolog over video. Kort ventetid, ingen reising, og psykologer som er tilgjengelig uavhengig av hvor du befinner deg i verden. Slik håper vi at terskelen for å oppsøke hjelp kan senkes. Bestill tid til det tidspunktet som passer best for deg, og gjennomfør samtalen fra hvor du selv måtte ønske. ANSA tilbyr nå 4 gratistimer med psykolog for å prøve ut om dette er et tilbud som passer for deg. Les mer om tjenesten her

Beredskap

Vi har også en beredskapsplan der vi samarbeider med Sjømannskirken og deres fem studentprester. Beredskapsplanen iverksettes ved alvorlige hendelser, men studentprestene er også tilgjengelige på studiestedene for våre studenter på kort varsel, om de skulle ha ekstra behov for en voksen samtalepartner eller hjelp i vanskelige situasjoner.

ANSA Karriere

ANSA Karriere

CV/Søknadsveiledning

Mange synes det er vanskelig å skrive en god CV og et godt søknadsbrev. Selv om du lett kan finne en mal på nett, så er det vanskelig å vite hva CV-en bør (og ikke bør) inneholde.  Som medlem av ANSA kan du sende inn din CV og/eller søknad til cv@ansa.no og få den evaluert og kvalitetssikret helt gratis av vårt karriere-team.

Karrieredager

Årlig blir det arrangert karrieredager både i Norge og i utlandet hvor du som søker jobb (sommerjobb, internship eller fast jobb) kan møte potensielle arbeidsgivere. På ANSAs karrieredager kan du som studerer i utlandet få muligheten til å treffe potensielle arbeidsgivere som er på jakt etter din internasjonale kompetanse. Med vårt nettverk bestående av nåværende og tidligere utenlandsstudenter, sitter vi på kunnskap og erfaring om hvordan det er å være student i utlandet og utfordringer du kan støte på når du kommer hjem og skal begynne å jobbe. 

PS! Årets karrieredag blir både online og fysisk i Oslo 17.desember 2021!

Kurs/Webinarer

Vi tilbyr flere kurs og gruppeveiledninger innen karriereutvikling, selvutvikling og jobbsøk.  Kursene avholdes vanligvis på nett (webinarer), og er gratis for alle våre medlemmer. Som deltaker kan du befinne deg hvor som helst, så lenge du har en god internett-forbindelse.  Finn relevante webinarer for deg som medlem her

 

 

Bli med på ANSA-arrangementer i hele verden!

Bli med på ANSA-arrangementer i hele verden!

En av de beste grunnene for å melde seg inn i ANSA er våre mange arrangementer både i utlandet og hjemme i Norge. ANSA samler studentene både faglig og ikke minst sosialt til alt fra 17. mai til quizkveld.

ANSA har landsstyrer drevet av aktive ANSAmedlemmer i hele 27 land, kontaktpersoner rundt om i hele verden, lokallag og utvalg. Bli kjent med organisasjonen - og få venner for livet!

Dobbeltmedlemskap - 2 medlemskap for prisen av 1!

Dobbeltmedlemskap - 2 medlemskap for prisen av 1!

Som medlem i ANSA får du gratis medlemskap i en rekke andre organisasjoner.

Er du medlem av ANSA og studerer: