Kvinne med rødt hår og blå bluse smiler

Karriere

ANSA jobber for at du skal få styrke dine karrieremuligheter under og etter studier i utlandet. Utforsk medlemsfordelene som kan hjelpe deg med å få drømmejobben!

Få karrieren du ønsker deg

Som nåværende eller tidligere utenlandsstudent sitter du på kompetanse og erfaringer som er svært ettertraktet i norsk arbeidsliv. ANSA jobber for å tydeliggjøre viktigheten av utenlandsstudier, ikke bare overfor bedrifter og arbeidslivet, men også overfor våre medlemmer.

Med ANSA i ryggen kan det bli enklere å komme over i jobb etter studier i utlandet og få karrieren du ønsker deg!

Kvinne sitter ved skrivebord og skriver i en bok

Lær å bruke erfaringene dine til din fordel

Karrieretilbudet vårt handler om å bli bli bevisst på den unike kompetansen du har fått fra utlandet og hvordan du skal bruke den i jobbsøkerprosessen og som arbeidstaker. Vi hjelper deg også med å få kontakter og bygge nettverk i det norske arbeidsmarkedet.

ANSAs karrieretilbud passer både for deg som studerer og for deg som er ferdig.

ANSAs karrieretilbud

To kvinner går med skolesekker og smiler

Bli med på karrieredag!

På ANSA karrieredag møter du spennende arbeidsgivere og får lære mer om dine muligheter i det norske arbeidslivet. Bli med og få nyttig påfyll om arbeidsmarkedet og teknikker som hjelper deg som jobbsøker!

Mann i svart danser ved et vindu med utsikt over storby

Kickstart kunsterkarrieren!

Studerer du eller har du studert utøvende kunst i utlandet? Da kan du delta i vår årlige, digitale kunstmønstring, ANSA Juvenarte. ANSA Juvenarte bidrar til å gi nye kunstnere en utstillingsplattform i Norge, noe som kan gi en skikkelig kickstart på karrieren! En jury av profesjonelle kunstnere kårer to vinnere som får hvert sitt stipend.

Mann med svart hår og mørk dress med høyhalset genser

Få erfaring som praktikant

Mange ambassader og delegasjoner tilbyr spennende opphold som studentpraktikant. Oppgavene til en praktikant er varierte og spennende, og du får både verdifull erfaring og en fot innenfor arbeidslivet. Stillinger utlyses hver vår og høst.

Siste artikler om karriere

Kvinne bak blader ser på mobil i en park

Send inn dine ideer

Savner du noe i ANSAs karrieretilbud, eller vet du om aktører i arbeidslivet som vil samarbeide med ANSA? Send oss dine ideer!