Er du utenlandsstudent får du gunstig studentforsikring gjennom ANSA. Du får også muligheten til å delta på arrangementer verden over, sosialrådgivertjeneste, en rekke dobbeltmedlemskap, rabatterte aviser, Clue ordbok og nyhetsbrev med relevante jobb- og studietips.

Hva koster det å være medlem i ANSA?

 

12 mnd: 430 kr.

6 mnd: 290 kr.

Er du allerede medlem i ANSA, kan du fornye ditt ANSA-medlemskap.

Ferdig med utenlandsstudiene? Bli medlem i ANSA Alumni!

Du kan bli medlem av ANSA hvis du:

  • Studerer ved et utenlandsk lærested
  • Er på feltarbeid i forbindelse med studier i Norge
  • Har ubetalt (praktikantlønn) / studierelevant arbeidspraksis i utlandet
  • Reiser på utveksling på videregående skole

Vitenskapelige og administrativt ansatte i norsk universitets- og høyskolesektor kan også være medlem av ANSA i forbindelse med arbeidsrelaterte utenlandsopphold.

Bli medlem og benytt deg av ANSAs medlemsgoder:

ANSA Studentforsikring

Som ANSA-medlem har du muligheten å kjøpe ANSA Studentforsikring - en komplett studentforsikring for deg som studerer i utlandet. Med ANSA Studentforsikring får du blant annet innboforsikring i studielandet, sykeforsikring og 45 dagers reiseforsikring utenfor studielandet til en studentvennlig pris.

Bestill ANSA studentforsikring.

MERK! Forsikring kan kun tegnes inntil to måneder etter utreise fra Norge.

Bli med på ANSA-arrangementer i hele verden!

En av de beste grunnene for å melde seg inn i ANSA er våre mange arrangementer både i utlandet og hjemme i Norge. ANSA samler studentene både faglig og ikke minst sosialt til alt fra 17. mai til quizkveld.

ANSA har landsstyrer drevet av aktive ANSAmedlemmer i hele 27 land, kontaktpersoner rundt om i hele verden, lokallag og utvalg. Bli kjent med organisasjonen - og få venner for livet!

 

Delta på karrieredager

Årlig blir det arrangert karrieredager både i Norge og i utlandet hvor du som søker jobb (sommerjobb, internship eller fast jobb) kan møte potensielle arbeidsgivere. På ANSAs karrieredager kan du som studerer i utlandet få muligheten til å treffe potensielle arbeidsgivere som er på jakt etter din internasjonale kompetanse. Med vårt nettverk bestående av nåværende og tidligere utenlandsstudenter, sitter vi på kunnskap og erfaring om hvordan det er å være student i utlandet og utfordringer du kan støte på når du kommer hjem og skal begynne å jobbe.

Dobbeltmedlemskap - 2 medlemskap for prisen av 1!

Som medlem i ANSA får du gratis medlemskap i en rekke andre organisasjoner.

Er du medlem av ANSA og studerer:

ANSAnytt nyhetsbrev

Som medlem av ANSA får du ANSAnytt nyhetsbrev! 

Drømmer du om å se navnet ditt på trykk? ANSAnytt og ANSA.no er en unik måte for deg som ANSAmedlem for å få tekst, bilder eller illustrasjoner på trykk. Ta kontakt med vår webkoordinator.

Du reiser aldri alene med ANSA - rådgivere og beredskap der du er

ANSA er der for deg under studietiden. Vår sosialrådgiver er tilgjengelig dersom du skulle oppleve små og/eller store utfordringer i utlandet - være seg følelsesmessige, studierelaterte eller helsemessige utfordringer, eller du har problemer med bolig/utleier.

Vi har også en beredskapsplan der vi samarbeider med Sjømannskirken og deres fem studentprester. Beredskapsplanen iverksettes ved alvorlige hendelser. I tillegg jobber vi også politisk for å sikre utenlandsstudentenes rettigheter.

50 % på Clue digital ordbok

Som medlem i ANSA får du 50 % rabatt på Clue digital ordbok - markedets største fagordbok. Den er rask, brukervennlig, omfattende og oppdatert. Du finner alt du trenger på ett sted.

Rabbatert Aftenposten

Som ANSA-medlem får du 2 måneder gratis Aftenposten digital og deretter kun 99,50 mnd, som er 50% rabatt i forhold til normal pris.

Medlemskap Aftenposten

Rabattert Dagens Næringsliv

Behold kontakten med Norge under studietiden i utlandet med DN daglig på mobilen, nettbrettet eller PCen din. Slik kan du kan holde deg oppdatert hvor enn du er i verden!

Som medlem i ANSA kan du prøve Dagens Næringsliv i 4 uker for 1,-.  Abonnementet koster deretter kroner 99,- pr. måned. 

Les mer om ANSA + Dagens Næringsliv her.

Spørsmål om medlemskap i ANSA?

Ta kontakt med Medlemsservice.