Medlemskap

Det finnes mange gode grunner til hvorfor du som utenlandsstudent burde bli medlem av ANSA. Muligheten til å tegne komplett studentforsikring for deg som studerer i utlandet, ulike studentrabatter og ikke minst muligheten for å delta på ANSA arrangementer verden over!

Publisert: 18.06.2014 - Oppdatert: 03.01.2017

Er du allerede medlem i ANSA, kan du fornye ditt ANSA-medlemskap.

Ferdig med utenlandsstudiene? Bli medlem i ANSA Alumni!

Bli medlem og benytt deg av ANSAs medlemsgoder:

ANSA Studentforsikring

Som ANSA-medlem har du muligheten å kjøpe ANSA Studentforsikring - en komplett studentforsikring for deg som studerer i utlandet. Med ANSA Studentforsikring får du blant annet innboforsikring i studielandet, sykeforsikring og 45 dagers reiseforsikring utenfor studielandet til en studentvennlig pris.

Bestill ANSA studentforsikring.

MERK! Forsikring kan kun tegnes inntil to måneder etter utreise fra Norge.

Gunstig bankløsning - DNB

ANSA samarbeider med DNB, og du får tilgang til de Hvite kortene som passer perfekt for deg som studerer i utlandet. Husk å søke om kortene i god tid før du reiser utenlands.

Bankkort og kodekalkulator kan ikke sendes utenlands på grunn av hvitvaskingsforskriften.

Les mer om kortene og hvordan du bestiller

Bli med på ANSA-arrangementer i hele verden!

En av de beste grunnene for å melde seg inn i ANSA er våre mange arrangementer både i utlandet og hjemme i Norge. ANSA samler studentene både faglig og ikke minst sosialt til alt fra 17. mai til quizkveld.

ANSA har landsstyrer drevet av aktive ANSAmedlemmer i hele 27 land, kontaktpersoner rundt om i hele verden, lokallag og utvalg. Bli kjent med organisasjonen - og få venner for livet!

Dobbeltmedlemskap - 2 medlemskap for prisen av 1!

Som medlem i ANSA får du gratis medlemskap i en rekke andre organisasjoner.

Er du medlem av ANSA og studerer:

50 % på Clue digital ordbok

Som medlem i ANSA får du 50 % rabatt på Clue digital ordbok - markedets største fagordbok. Den er rask, brukervennlig, omfattende og oppdatert. Du finner alt du trenger på ett sted.

Rabattert Dagens Næringsliv

Behold kontakten med Norge under studietiden i utlandet med DN daglig på mobilen, nettbrettet eller PCen din. Slik kan du kan holde deg oppdatert hvor enn du er i verden!

Som medlem i ANSA kan du prøve Dagens Næringsliv i 4 uker for 1,-.  Abonnementet koster deretter kroner 99,- pr. måned. 

Les mer om ANSA + Dagens Næringsliv her.

Du reiser aldri alene med ANSA - rådgivere og beredskap der du er

ANSA er der for deg under studietiden. Vår sosialrådgiver er tilgjengelig dersom du skulle oppleve små og/eller store utfordringer i utlandet - være seg følelsesmessige, studierelaterte eller helsemessige utfordringer, eller du har problemer med bolig/utleier.

Vi har også en beredskapsplan der vi samarbeider med Sjømannskirken og deres fem studentprester. Beredskapsplanen iverksettes ved alvorlige hendelser. I tillegg jobber vi også politisk for å sikre utenlandsstudentenes rettigheter.

ANSAnytt i posten

Som medlem av ANSA får du medlemsbladet ANSAnytt levert i postkassen din - uansett hvor du studerer i verden! Bladet kommer ut tre ganger i året - og du kan også lese det digitalt.

Drømmer du om å se navnet ditt på trykk? ANSAnytt er en unik måte for deg som ANSAmedlem for å få tekst, bilder eller illustrasjoner på trykk.

 

Hva koster det å være medlem i ANSA?

12 mnd: 430 kr.

6 mnd: 290 kr.

Tegn medlemskap i ANSA

Er du allerede medlem i ANSA? Husk å fornye ditt ANSA-medlemskap.

Usikker på om du kan være medlem i ANSA?

Du kan bli medlem av ANSA hvis du:

  • Studerer ved et utenlandsk lærested
  • Er på feltarbeid i forbindelse med studier i Norge
  • Har ubetalt (praktikantlønn) / studierelevant arbeidspraksis i utlandet
  • Reiser på utveksling på videregående skole

Vitenskapelige og administrativt ansatte i norsk universitets- og høyskolesektor kan også være medlem av ANSA i forbindelse med arbeidsrelaterte utenlandsopphold.

Spørsmål om medlemskap i ANSA?

Ta  kontakt med Medlemsservice.

Dobbeltmedlemskap i ANSA