Ung kvinne med rød hijab holder en mobil

ANSA Alumni

ANSA Alumni er for deg som er ferdig med utenlandsstudiene. Som alumnimedlem får du hjelp med overgangen mellom studier og jobb, og en møteplass for å bygge nettverket du trenger når du kommer tilbake til Norge.

Hva er ANSA Alumni?

ANSA Alumni er et faglig og sosialt nettverk for alle tidligere utenlandsstudenter med en tilknytning til Norge.

Målet med nettverket er å knytte tettere bånd mellom arbeidslivet og tidligere utenlandsstudenter, og tilby en møteplass som gjør overgangen mellom studier og jobb enklere.

ANSA jobber hele tiden for å fremheve den unike verdien og kunnskapen som utenlandsstudenter bringer til det norske arbeidsmarkedet. Når du kommer tilbake til Norge kan medlemskapet hjelpe deg med å skape et solid nettverk og få kontakt med mulige arbeidsgivere.

Hvem kan bli alumnimedlem?

ANSA Alumni er for alle som har studert minst ett semester i utlandet, enten du har vært på utveksling eller tatt en hel grad.

Det spiller ingen rolle om du nylig har avsluttet utenlandsstudiene eller har vært hjemme i mange år allerede!

Kr 10

Månedspris
ANSA Alumni

Medlemsfordeler

Som alumnimedlem får du en rekke fordeler som hjelper deg med overgangen mellom studier og jobb, og i tillegg får du selvfølgelig tilgang til ANSAs øvrige medlemstilbud.

Kun alumni

Alle medlemmer

ANSA Alumni lokallag

ANSA Alumni har lokallag i Oslo og Stavanger. De arrangerer fysiske arrangementer som fokuserer på nettverksbygging og mye moro.

Følg med på Facebook, LinkedIn og Instagram for å holde deg oppdatert på kommende aktiviteter!

Ung kvinne med solbriller sitter med utstrakte armer i en trebåt

Del din studenthistorie

Vil du dele din opplevelse av å være utenlandsstudent? Fortell oss din studenthistorie og inspirer andre til å ta steget ut i verden, utfordre seg selv og få minner for livet, akkurat som du har gjort!