Psykologtjenesten

Som ANSA-medlem har du tilgang til gratis, digital psykologtjeneste i medlemskapet ditt. Les mer og bestill time i dag!

Hvem passer psykologtjenesten for?

Tilbudet er for alle medlemmer, enten du har små eller store utfordringer i hverdagen. Du trenger ingen henvisning fra lege i forkant.

Om du sliter med følelsesmessige problemer som går utover livskvaliteten din kan det være til stor hjelp å snakke med en psykolog. Noen av temaene som ofte går igjen er angst, depresjon, prestasjonspress, ensomhet, spiseforstyrrelser og selvmordstanker.

Hvordan fungerer psykologtjenesten?

Ved registrering får du automatisk fire psykologtimer tilknyttet din brukerkonto. Psykologtjenesten foregår over video, og du velger selv tidspunkt for timene og hvilken behandler du ønsker. Psykologene snakker norsk, og er tilgjengelig både kveldstid og helg med kort ventetid. Du får også tilgang til en rekke kurs, videoer og tester du kan benytte deg av.

Bestill psykologtime!

Send en e-post med ditt medlemsnummer til sosialveileder@ansa.no.

Du vil få tilsendt en sikker lenke tilbake, og får deretter mulighet til å registrere deg og bestille timer med én gang.

Haster det?

Om du ønsker å snakke med noen med én gang, kan du kontakte døgnåpen hjelpetelefon:

Ved akutt fare for liv og helse ring lokalt nødnummer, eller 113 om du er i Norge.

Ung kvinne lener seg på skulderen til en ung mann

Trygghet i ANSA

De aller fleste har veldig gode opplevelser som utenlandsstudent, men av og til kan det hende du trenger hjelp til å takle små eller store ting som skjer i hverdagen. Heldigvis har ANSA et solid velferdstilbud.