To unge kvinner sitter mot hverandre på hver sin husle

Dobbeltmedlemskap

ANSA samarbeider med ulike foreninger og organisasjoner. Er du medlem i enten ANSA eller en av våre samarbeidspartnere, kan du få gratis medlemskap i den andre! Her finner du mer informasjon om dobbeltmedlemskap.

ANSAs samarbeidspartnere for medlemskap

Tekna

Tekna er foreningen for deg som studerer teknologi, naturvitenskaplige fag eller realfag. Dobbeltmedlemskap i ANSA/Tekna gir deg en unik kontakt med det norske arbeidsmarkedet gjennom Tekna, samtidig som du får ANSAs medlemsgoder i utlandet og mulighet til å kjøpe vår skreddersydde studentforsikring.

Gjennom Tekna kan du få et forsprang når du skal søke jobb. De kan hjelpe deg med jobbsøking, CV og arbeidskontrakt, og du kan holde deg oppdatert på hva som skjer innenfor ditt fagfelt ved hjelp av tidsskriftene Teknisk Ukeblad (med jobbannonser), og medlemsbladet Tekna Magasinet. På læresteder med mange Tekna-medlemmer tilbys kurs og arrangementer.

Slik får du dobbeltmedlemskap i ANSA/Tekna

Norsk Kiropraktorforening

Norsk Kiropraktorforening (NKF) er organisasjonen for kiropraktorer i Norge, og også kiropraktorstudenter kan bli medlem.

Slik får du dobbeltmedlemskap i ANSA/NKF

Lege behandler brukket hånd

Ikke glem forsikring i utlandet!

Du er ikke automatisk forsikret når du kjøper medlemskap i ANSA. En vanlig reiseforsikring er ikke nok når du skal studere utenlands, men ANSA studentforsikring er derimot skreddersydd for deg som skal studere utenfor Norge. Den er kun for medlemmer av ANSA.