Artikler

Her finner du nyheter, tips og råd fra ANSA om å studere i utlandet.

Artikkelbanner innstilte valgkandidater 2024

Valg 2024: Valgkomiteens innstilling

Det er snart valg av nye sentrale tillitsvalgte i ANSA! Valgkomiteens innstilling er klar, og her er kandidatene de anbefaler generalforsamlingen å stemme på.

Les mer

Valgkandidater 2024

Snart er det tid for å velge nye sentrale tillitsvalgte i ANSA. Bli bedre kjent med alle kandidatene som stiller til valg på generalforsamlingen 2024!

Les mer

Vi søker studentambassadører!

Har du lyst til å bli studentambassadør og inspirere flere til å velge utenlandsstudier? Vi søker utenlandsstudenter som vil dele innhold fra studiehverdagen sin i ANSAs sosiale medier!

Les mer

Henrik Nordahl og Anna Rogneby er vinnerne av ANSA Juvenarte 2024

Juvenarte 2024: Årets vinnere

Årets fagjury har valgt to vinnere av Juvenarte 2024: Henrik Nordahl vinner førsteprisen og Anna Rogneby andreprisen. Se kunstverkene og les om hvorfor disse ble juryens favoritter!

Les mer

Person ved et trommesett

Juvenarte 2024: Møt årets deltakere

ANSA Juvenarte 2024 fikk inn rekordmange bidrag fra norske kunst- og designstudenter i utlandet. Bli kjent med årets deltakere og utforsk bidragene før vinnerne kåres!

Les mer

Tre personer sykler langs en brygge

Bli ANSA-ambassadør på avreiseseminarer

På starten av året gjør vi oss klare for avreiseseminarer rundt om i landet. Vil du bli ANSA-ambassadør og snakke om medlemskap for kommende utenlandsstudenter?

Les mer

Kvinne med lys hijab på kafé

Slik får du mest mulig ut av ANSA karrierekafé

ANSA karrierekafé er et populært, lavterskel og uformelt arrangement. Møt spennende arbeidsgivere og aktører, snakk med andre medlemmer og utforsk mulighetene! Her får du tips til hvordan du får mest mulig ut av arrangementet.

Les mer

Banner Gymglish presentasjon av ulike språkkurs

Lær et nytt språk med Gymglish

Som ANSA-medlem får du rabatt på språkkurs fra Gymglish. Vil du lære deg studielandets språk, friske opp språkkunnskapene dine eller lære deg et nytt språk for moro skyld? Da bør du prøve Gymglish-metoden!

Les mer

Fra stykket Abrasjon II (2021). Nhi Phuong Do og Gina Bordini på fiolin, Nick Burkel på cello og Audun Klaveness på bratsj.

Vinn kunstnerstipend med ANSA Juvenarte

De unge kunstnerne Tobi Pfeil, Anna Berg og Idunn Feyling har alle studert kunstfag i utlandet og vunnet ANSA Juvenarte. Hvordan har det formet dem som kunstnere?

Les mer

Ung mann med langt hår og lilla genser smiler

8 grunner til å delta på karrieredag

ANSAs karrieredag skal gjøre overgangen fra studier til arbeidsliv litt enklere. Lurer du på hvordan karrieredagen kan hjelpe deg konkret? Her får du åtte grunner til å delta, også om fortsatt er student.

Les mer

Anna Handal Hellesnes på ANSAs talerstol

Still til valg i ANSA

ANSA trenger dyktige folk til å fylle sentrale verv. Synes du organisasjonsarbeid er spennende, og ønsker du å forsvare utenlandsstudentenes interesser samtidig som du får nyttig erfaring? Still til valg i ANSA!

Les mer

Kvinne med svart hår og briller sitter ved et bord og skiver på PC

5 tips for å skrive en god CV og søknad

Synes du det er vanskelig å få til en ryddig CV og en god søknad? Her får du fem tips som kan hjelpe deg på veien.

Les mer