Jente sitter i sofa med PC på fanget

CV- og søknadsveiledning

Er du usikker på om CV-en din presenterer deg og dine ferdigheter på den beste måten? Lurer du på hvordan den oppfattes av andre og om den kan forbedres? ANSA hjelper deg!

Gjør et godt inntrykk

Rekrutterere bruker i gjennomsnitt kun fem til syv sekunder på hver CV de skal vurdere. Når du skal søke jobb har du altså veldig kort tid på å vekke interesse, og derfor er det viktig å sende inn et godt søknadsbrev og en profesjonell CV.

ANSA tilbyr CV- og søknadsveilidning og kan hjelpe deg med å gjøre et godt inntrykk! Vi gjennomgår tekstene for å sikre at de fremstår profesjonelle og at de har innhold, språk og form som gjør det mer sannsynlig at rekruttereren blir nysgjerrig på akkurat deg.

Ønsker du hjelp med din CV?

Vår CV- og søknadsveiledning er veldig enkel å bruke! Du sender inn din CV og eventuelt et søknadsbrev på e-post, og kan gjerne legge ved en lenke til den konkrete stillingsannonsen du søker på. Innen to arbeidsdager får du den evaluert og kvalitetssikret av vårt karriereteam.

CV-veilederne våre har selvfølgelig taushetsplikt, og all informasjon du sender inn til oss er konfidensiell. Etter redigering blir alle dine innsendte dokumenter slettet fra våre systemer.

Les også

Kvinne med svart hår og briller sitter ved et bord og skiver på PC

5 tips for å skrive en god CV og søknad

Synes du det er vanskelig å få til en ryddig CV og en god søknad? Her får du fem tips som kan hjelpe deg på veien.

Les mer