Vennegjeng sitter på en stein med utsikt over fjell, sjø og by

Engasjer deg i ANSA

Bli med på å gjøre hverdagen til norske studenter i utlandet enda bedre! Det finnes forskjellige måter du kan engasjere deg på i ANSA, enten du vil bidra lokalt i byen du studerer i, eller du vil bidra lenger oppe i organisasjonen.

Hvorfor engasjere seg?

Det er de tillitsvalgte ANSA-medlemmene rundt omkring i verden som er drivkraften i organisasjonen vår. Deres kreative påfunn blir til alt fra studentolympiader, konserter og veldedighetsprosjekter til pepperkakebaking og quiz.

Uten engasjerte medlemmer hadde ikke ANSA vært en realitet. Som tillitsvalgt bidrar du til å holde organisasjonen levende, og du skaper samhold blant de norske studentene som befinner seg i utlandet. Et verv i ANSA er også bra for personlig utvikling. Som tillitsvalgt får du ta på deg oppgaver og oppnå kompetanse som kan være veldig nyttig senere i karrieren din.

Vil du engasjere deg i ANSA?

Det er ikke vanskelig å få et verv i ANSA! Vi setter pris på alle som vil engasjere seg, enten du vil bidra lokalt i studiebyen din eller sentralt i organisasjonen. Alle verv er like viktige og utgjør en forskjell for norske medstudenter i utlandet. Aller først bør du bestemme deg for hvordan du ønsker å engasjere deg.

Vervene i ANSA

Lokale verv

Sentrale verv

Start et lokallag eller lands- eller regionsstyre

Finnes det noe lands- eller regionsstyre i ditt område, eller noe lokallag i byen din? Kontakt vår organisasjonskonsulent, så hjelper vi deg med råd og informasjon om hvordan du kan skape et nytt medlem i ANSA-familien.

Ung, smilende kvinne med hijab sitter ved en PC mens hun holder en kopp

Er du allerede tillitsvalgt?

Tusen takk for at du bidrar! På siden for tillitsvalgte finner du verktøyene som gjør arbeidet ditt så enkelt og effektivt som mulig.