Pokaler Årets lokallag og Årets land/region

Årets land/region og lokallag

Utmerkelsene Årets land/region og Årets lokallag deles ut til et ANSA-land eller -region og et lokallag som har gjort en spesielt god innsats for å samle sine medlemmer og gi dem en morsom og trygg opplevelse i utlandet.

Hvem synes du fortjener ekstra skryt?

ANSAs tillitsvalgte gjør en uvurderlig innsats for norske utenlandsstudenter rundt omkring i verden. De holder organisasjonen levende og bidrar til samhold og fellesskap.

Hvert år løfter vi frem ett land eller region og ett lokallag som medlemmene synes fortjener ekstra skryt. Vinnerne kåres av en komité i ANSAs sekretariat og offentliggjøres på generalforsamlingen.

I tillegg til heder og ære kan vinnerne smykke seg med en plass på ANSAs vinnerplakett, og de får en premie på kr 5 000,- som styret kan bruke til egen merch!

10. juni


Nominasjonsfrist 2024

Har du spørsmål?

Dersom du lurer på noe om nominasjoner eller kåringen er du velkommen til å kontakte vår organisasjonskonsulent.

Nominer et land, en region eller et lokallag

Alle medlemmer kan nominere land, regioner og lokallag til Årets land/region og Årets lokallag. Ved å sende inn én eller flere nominasjoner løfter du frem den gode innsatsen som gjøres rundt omkring i verden for norske utenlandsstudenter! Du kan gjerne sende inn skjemaet flere ganger med andre forslag. Husk at du kan ikke nominere ditt eget land, region eller lokallag!

"*" indicates required fields

Nominer et ANSA-land eller -region

Nominer et lokallag

Kontaktinformasjon

Kontaktinformasjonen brukes kun til å kontakte deg i tilfelle vi trenger mer bakgrunnsinformasjon om din nominasjon.
Ditt navn*
E-post*

Tidligere vinnere

Årets land/region

Årets lokallag

Vaganten medalje og diplom

Hva med enkeltpersoner?

Med Årets land/region og Årets lokallag hedrer vi lokale styrer for sitt engasjement. Visste du at vi også har en utmerkelse for enkeltpersoner? Den heter Vaganten, og er en æresutmerkelse som gis til personer som har gjort en ekstraordinær innsats for utenlandsstudentene, ANSA eller menneskeheten.

Vennegjeng sitter på en stein med utsikt over fjell, sjø og by

Vil du bidra i ANSA?

Uten engasjerte medlemmer hadde ikke ANSA vært en realitet. Vi setter pris på alle som vil engasjere seg, enten du vil bidra lokalt i studiebyen din eller sentralt i organisasjonen. Vil du vite mer?