Vennegjeng sitter på en stein med utsikt over fjell, sjø og by

Engasjer deg i ANSA

Bli med på å gjøre hverdagen til norske studenter i utlandet enda bedre! Det finnes forskjellige måter du kan engasjere deg på i ANSA, enten du vil bidra lokalt ved studiestedet eller i byen din, eller du vil bidra lenger oppe i organisasjonen.

Hvorfor engasjere seg?

Det er de tillitsvalgte ANSA-medlemmene rundt omkring i verden som er drivkraften i organisasjonen vår. Deres kreative påfunn blir til alt fra studentolympiader, konserter og veldedighetsprosjekter til pepperkakebaking og quiz.

Uten engasjerte medlemmer hadde ikke ANSA vært en realitet. Som tillitsvalgt bidrar du til å holde organisasjonen levende, og du skaper samhold blant de norske studentene som befinner seg i utlandet.

Et verv i ANSA er også bra for personlig utvikling. Som tillitsvalgt får du ta på deg oppgaver og oppnå kompetanse som kan være veldig nyttig senere i karrieren din.

Vil du engasjere deg i ANSA?

Det er ikke vanskelig å få et verv i ANSA! Vi setter pris på alle som vil engasjere seg, enten du vil bidra lokalt i studiebyen din eller sentralt i organisasjonen. Alle verv er like viktige og utgjør en forskjell for norske medstudenter i utlandet. Les mer om vervene og finn ut hvordan du ønsker å engasjere deg!

Vervene i ANSA

Gruppe med mennesker har ramlet og ler i snøen

Lokale verv

Ung kvinne med lyst hår snakker begeistret med en annen kvinne

Sentrale verv

Start et lokallag eller lands- eller regionsstyre

Finnes det ikke noe lands- eller regionsstyre i ditt område, eller noe lokallag i byen din? Kontakt vår organisasjonskonsulent, så hjelper vi deg med råd og informasjon om hvordan du kan starte et lokallag eller lands- eller regionsstyre.

Mann med svart hår ser i kamera

Jorge Moreno

Pokaler Årets lokallag og Årets land/region

Hvem fortjener ekstra skryt?

På generalforsamlingen hvert år hedrer vi lokallag og lands- og regionsstyrer som har gjort en ekstra god innsats for sine medlemmer. Er det noen du synes fortjener ekstra skryt for sitt lokale engasjement? Nominer dem til Årets land/region eller Årets lokallag!

Anbefalt lesning

Ung, smilende kvinne med hijab sitter ved en PC mens hun holder en kopp

Er du tillitsvalgt?

Tusen takk for at du engasjerer deg i ANSA! På siden for tillitsvalgte finner du verktøyene som gjør arbeidet ditt så enkelt og effektivt som mulig.