Ung kvinne med solbriller sitter med utstrakte armer i en trebåt

Del din studenthistorie

I en studenthistorie kan du fortelle om din opplevelse av å studere i utlandet. Bidraget ditt vil inspirere andre til å ta steget ut i verden, utfordre seg selv og få minner for livet, akkurat som du har gjort.

Hva inneholder en studenthistorie?

I ANSAs studenthistorier er det følelser, stemninger og opplevelser som er i fokus. Det er spennende for kommende studenter å lese om reisen du har vært på og hvordan utenlandsoppholdet har påvirket deg som person. Slik kan de bli inspirert til å ta steget ut i verden, akkurat som du gjorde!

Bilder gjør historien din levende

Bilder spiller en viktig rolle i studenthistorien. For at vi skal kunne bruke ditt bidrag må du minimum laste opp et profilbilde.

Vi setter stor pris på om du også vil dele bilder fra selve utenlandsoppholdet, enten det er campus, byliv, landskap, studentliv, mat eller annet som viser hvordan du hadde det og hva som er unikt med kulturen du bodde i. Et bildegalleri er med på å gjøre historien din enda mer levende!

Viktig om bilder

Vi kan ikke benytte bilder som viser bruk av alkohol eller andre rusmidler. Pass også på at du har samtykke fra andre som er avbildet, med mindre det er en stor folkemengde som er avbildet.

Del din studenthistorie

"*" indicates required fields

Profil

Navn*
E-post*
E-post er kun til intern bruk og vil ikke publiseres.
Type utenlandsopphold*

Fortell om ditt utenlandsopphold

Nedenfor finner du noen spørsmål som kan brukes som et utgangspunkt for studenthistorien. Det gjør ikke så mye om det er spørsmål du ikke klarer å svare så godt på, og du må gjerne fortelle om eventuelle andre ting du vil dele.

Før du dro

Det første møtet med studielandet

Studier og studiemiljø

Livet i utlandet

Den indre reisen

Last opp dine bilder

Du må minimum laste opp et profilbilde. I hver studenthistorie bruker vi minst åtte bilder utenom profilbildet, så det er supert om du vil dele andre bilder også! Last gjerne opp flere enn åtte, så har vi litt å velge i.
Max. file size: 64 MB.
Drop files here or
Max. file size: 64 MB.
    Ung mann med briller holder bøker i hendene

    Del dine beste tips fra utlandet

    Har du praktisk informasjon om å bo og leve i studielandet ditt som du skulle ønske du hadde før du reiste? Del dine beste tips med studentene som kommer etter deg!