Ung kvinne med solbriller sitter med utstrakte armer i en trebåt

Del din studenthistorie

I en studenthistorie kan du fortelle om din opplevelse av å studere i utlandet. Bidraget ditt vil inspirere andre til å ta steget ut i verden, utfordre seg selv og få minner for livet, akkurat som du har gjort!

Hva inneholder en studenthistorie?

ANSAs studenthistorier er ment å inspirere elever og studenter til å velge utenlandsstudier. Her er det følelser, stemninger og opplevelser som er i fokus. Det er spennende for andre å lese om reisen du har vært på og hvordan utenlandsoppholdet har påvirket deg som person. Slik kan de bli inspirert til å ta steget ut i verden, akkurat som du gjorde!

Vil du lese andre studenthistorier?

Bilder gjør historien din levende

Bilder spiller en viktig rolle i studenthistorien. For at vi skal kunne bruke ditt bidrag må du minimum laste opp et profilbilde.

Vi setter stor pris på om du også vil dele bilder fra selve utenlandsoppholdet, enten det er campus, byliv, landskap, studentliv, mat eller annet som viser hvordan du hadde det og hva som er unikt med kulturen du bodde i. Et bildegalleri er med på å gjøre historien din enda mer levende!

Viktig om bilder

  • Vi kan ikke benytte bilder som viser bruk av alkohol eller andre rusmidler.
  • Pass på at du har samtykke fra andre som eventuelt er avbildet, med mindre det er en stor folkemengde som er avbildet.
Ung mann med briller holder bøker i hendene

Del dine beste tips fra utlandet

Har du praktisk informasjon om å bo og leve i studielandet ditt som du skulle ønske du hadde før du reiste? Del dine beste tips med studentene som kommer etter deg!