ANSA Alumni

Etter studier i utlandet tilbyr ANSA et eget alumni-nettverk. Det er helt gratis og du får muligheten til å delta i faglige og sosiale arrangementer, et eget mentorprogram, nettverksbygging, og mye mer.

Publisert: 23.06.2014 - Oppdatert: 23.01.2017

ANSA Alumni har som formål å være et faglig og sosialt nettverk for alle tidligere utenlandsstudenter, med en tilknytning til Norge.

Nettverket er for alle som har studert minst ett semester i utlandet, enten de nylig avsluttet utenlandsstudiene eller har vært hjemme i mange år allerede.

Når du kommer tilbake til Norge hjelper vi deg med å skape et solid nettverk og få kontakt med potensielle arbeidsgivere.

Meld deg inn i ANSA Alumni

I ANSA Alumni får du:

  • Tilhørighet i et spennende nettverk av personer med erfaring fra studier i utlandet
  • Mentorprogrammet med personlig kontakt og gruppesamlinger
  • Sosiale arrangement som After Work, julebord og sommerfest
  • Faglige arrangement som karriereworkshop og foredrag

Grunnlaget for det arbeidet vi i ANSA Alumni gjør er å fremheve den unike verdien og kunnskapen utenlandsstudenter bringer til det norske arbeidsmarkedet.

Se film fra da vi besøkte Stortinget og fikk omvisning.

 

Medlemskap i ANSA Alumni er gratis

Å være medlem i ANSA Alumni koster ingenting, og blir du med på det som skjer kan du få mye tilbake. Vi avholder regelmessige arrangementer - både faglig og sosialt, og vi har hatt flere foredrag og presentasjoner av næringslivsledere og bedrifter. I tillegg kan vi komme med råd og tips til deg som skal inn på det norske arbeidsmarkedet. Du må aktivt samtykke til å bli medlem i ANSA Alumni ved å klikke på lenken nedenfor.

Meld deg inn i ANSA Alumni

Hva skjer i ANSA Alumni?

På vår Facebookside og LinkedIn kan du holde deg oppdatert på det som skjer av aktiviteter i ANSA Alumni.