Etter studier i utlandet tilbyr ANSA et eget alumni-nettverk. Her har du muligheten til å delta på faglige og sosiale arrangementer, søke etter mentorer, nettverksbygging, og mye mer.

ANSA Alumni har som formål å være et faglig og sosialt nettverk for alle tidligere utenlandsstudenter, med en tilknytning til Norge. 

Grunnlaget for det arbeidet vi i ANSA Alumni gjør er å fremheve den unike verdien og kunnskapen utenlandsstudenter bringer til det norske arbeidsmarkedet. Når du kommer tilbake til Norge hjelper vi deg med å skape et solid nettverk og få kontakt med potensielle arbeidsgivere.

Nettverket er for alle som har studert minst ett semester i utlandet, enten de nylig avsluttet utenlandsstudiene eller har vært hjemme i mange år allerede.

ANSA Alumni tilbyr:

  • Tilhørighet i et spennende nettverk av personer med erfaring fra studier i utlandet
  • Mentorprogrammet
  • Sosiale arrangementer (f.eks after-work, julebord og sommerfester)
  • Faglige arrangement (f.eks karrieredager, bedriftsbesøk og spennende foredrag fra f.eks næringslivsledere og bedrifter)
  • ANSA Alumni forsikring
  • Spennende og læringsrike webinarer
  • Tilgang til ANSA Alumni portalen, hvor alt er samlet på ett sted
  • Råd og tips til deg som skal inn på det norske arbeidsmarkedet

Bli ANSA Alumni medlem i dag!

Å være medlem i ANSA Alumni koster kun 10,- i måneden, og du melder deg enkelt inn via lenken nedenfor:

Meld deg inn i ANSA Alumni her 

ANSA Alumni forsikring

ANSA tilbyr forsikring for deg som har studert i utlandet og som fortsatt er medlem av ANSA via ANSA Alumni etter hjemkomst til Norge. ANSA Alumni sin forsikringspakke er tilpasset deg som går tilbake til studiene i Norge eller som er i starten av arbeidslivet.

Les mer og tegn forsikringen her

ANSA Alumni lokallag

ANSA Alumni har lokallag i Oslo, Stavanger og Trondheim. De arrangerer fysiske arrangementer som fokuserer på nettverksbygging og mye moro.

Følg med på Facebook, LinkedIn og Instagram for å holde deg oppdatert på kommende aktiviteter.

ANSA Alumni portalen

Portalen er lett tilgjengelig, og kan lastes ned som app så du kan ha hele ANSA sitt globale nettverk i lommen din. Der kan du finne og kontakte tidligere utenlandsstudenter, utvide nettverket ditt, utvide karrieren din og ikke minst ta del i mentorprogrammet.

Vi ønsker å gjøre det lettere for tidligere utenlandsstudenten å vende tilbake til Norge og det norske arbeidslivet ved å skape rammer så de kan fremme karrieren med profesjonell nettverksbygging og få mulighet til å benytte ANSA sitt globale og verdifulle nettverk.

For den nysgjerrige kan dette også være en fin måte å komme i kontakt med tidligere studiekamerater fra utlandet, og se hvor i verden de er nå. Alle relevante arrangementer blir publisert på plattformen, så du kan holde deg oppdatert!

Sjekk ut portalen her

Apple Store Link

Google Play Store Link

 

Foto: Shutterstock / George Rudy