En agent er en leverandør av utdanning i utlandet. Agentene som er listet på denne siden følger ANSAs etiske retningslinjer. Det vil si at de er kvalitetssikret, og gir tilstrekkelig og redelig informasjon til deg som ønsker å studere i utlandet.

Er det greit å søke gjennom en agent?

Det er viktig å ta seg god tid når man undersøker hvilke utdanninger og universiteter du skal søke på. På ANSAs nettsider om de ulike studieland finner du gode verktøy som kan hjelpe deg i denne prosessen. Dersom agenten som tilbyr utdanningen du ønsker å søke deg til er godkjent av ANSA kan du trygt søke gjennom denne agenten.

Etter initiativ fra ANSA ble det 1. mars 2010 lansert etiske retningslinjer for leverandører av studier og skolegang i utlandet. 

 

Godkjente agenter for perioden 2022 - 2024

 

Across the Pond - Studier i Storbritannia

 

 

 

 

 

Across the Pond er eksperter på studier i England, Skottland, Wales og Nord-Irland, og tilbyr norske studenter som vurderer å studere i Storbritannia gratis hjelp med hele søknadsprosessen. Du får en personlig veileder som selv har studert i Storbritannia, og derfor kjenner godt til både søknadsprosessen og hvordan det er å studere i utlandet. Veilederen din vil svare på alt du lurerer på og hjelper deg med å finne det perfekte studiet og studiestedet! Vi fyller også inn søknaden til universitetene for deg, og hjelper deg med å finne relevante stipend i tillegg til støtten fra Lånekassen.

 

American College of Norway - begynn USA-studiene i Norge

 

 

 

Start din bachelorgrad i Norge, fullfør i USA! Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på andre skoler i USA. Vi bistår deg med det praktiske rundt søknadsprosesser, visum, forsikring og bolig. I tillegg får du en skikkelig forsmak på college-livet på campus i Moss! Vi feirer en rekke amerikanske høytider og festligheter, blant annet Thanksgiving, Halloween og Super Bowl.

 

College Scholarships USA - Idrettsstipend til college i USA

CSUSA-logo

College Scholarships USA (CSUSA) har siden 2008 hjulpet over 2300 studenter med sin collegeprosess til USA. Vi gir idrettsutøvere fra alle sportslige nivåer mulighet til å kombinere høyere utdanning med idrett og idrettsstipend (og akademisk / internasjonalt stipend) ved amerikanske colleger og universiteter. Vi forhandler frem idrettsstipend innen fotball (soccer), golf, tennis, svømming, friidrett og mange flere ved skoler over hele USA. Å benytte seg av CSUSAs tjenester optimaliserer mulighetene for et best mulig stipend.

Vi fungerer som støttespiller og rådgiver for våre studenter i forbindelse med valg av college, og er eksperter på regelverket i de ulike collegeligaene, evaluering av stipendmuligheter for studenter, skolesøknadsprosessen, visumprosessen og resten av det omfattende papirarbeidet som hører med en slik prosess. Som CSUSA-student er vi med deg gjennom hele den fantastiske collegetiden.

 

Education Link - universitetsstudier i utlandet

 

 

 

Education Link samarbeider med utvalgte universiteter og college i utlandet. Vi er deres representant i Norge og er her for å hjelpe deg som ønsker å studere i utlandet. Våre samarbeidsuniversiteter finner du i Australia, Canada, England, Irland, Italia, New Zealand, Tyskland, Tsjekkia og Sveits. Education Link hjelper deg kostnadsfritt gjennom hele søknadsprosessen og fungerer som et bindeledd mellom deg og universitetet i utlandet. Gjennom personlig veiledning og service ønsker vi å hjelpe deg virkeliggjøre din drøm om utenlandsstudier.

 

Eduplanet

 

 

 

 

EduPlanet tilbyr språkkurs i utlandet for studenter og voksne. Vi tilbyr språkopphold av kortere og lengre varighet i en rekke land og kurs med mulighet for støtte fra Lånekassen (språkstipend og støtte til lengre språkkurs). Vi tilbyr språkkurs i Spania, Mexico, Argentina, Colombia, Panama, Costa Rica, Storbritannia, Malta, USA, Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Østerrike, Italia, Portugal, Polen, Jordan, Kina, Japan, Sør-Korea, Russland.

Vi tilbyr i tillegg høyere utdanning innenfor en rekke fagfelt i land som England, Irland, Australia, USA, Cananda, Italia, Spania og Tyskland. Vi tilbyr også medisin, odontologi og veterinærstudier i Sentral Europa. 

 

European Education Consultants (EEC)

European Educational Consultants.png

EEC jobber med rådgivning, kvalitetssikring og rekruttering av studenter til medisin- og tannlegestudier i Krakow i Polen. Vi tilbyr et helhetlig opplegg for søkeperioden, opptaksprosessen og forberedelser til studiestart. Vi ordner det praktiske og veileder deg så du kan fokusere på det viktigste, nemlig faglige forberedelser og opptaksprøven. Vurderer du å søke på studiene og har spørsmål, trenger veiledning eller kanskje bare vil snakke med oss om et viktig valg, håper vi at du tar kontakt!

 

GoStudy


 

 

 

GoStudy tilrettelegger spennende studier over hele verden! Vi har spesialisert oss på et utvalg studier som vi ved hjelp av dyktige lærere og medarbeidere har skreddersydd til deg som ønsker å studere i utlandet. Hos oss er reise og opphold inkludert i prisen og våre engasjerte medarbeidere gjør alt fra å hjelpe deg gjennom søkeprosessen til å hente deg på flyplassen.


Vi i GoStudy er glødende opptatt av verden, mennesker og kultur, og vil gjerne få dele denne interessen med deg. Siden 1999 har vi nå sendt over 6000 studenter på vellykkede studieopphold i utlandet som har fått nye erfaringer og minner for livet.Tett faglig oppfølgning, mindre klasser, og personlig oppfølgning på studiested er stikkord som bidrar til dette!

 

Interstudium

 

 

 

 

 

Norsk representant for Comenius universitetet - Jessenius medisinske fakultet (Martin - Slovakia), Masaryk Universitetet (Brno - Tsjekkia), Palacky Universitet (Olomouc - Tsjekkia) og Veterinær- og farmasi universitetet (Košice - Slovakia).

Alle som søker om studieplass gjennom Interstudium får tilbud om Gratis registrering, online søknad og veiledning frem til avreise. Gratis forberedende kurs i kjemi og biologi i forkant av opptaksprøvene. Gratis opptaksprøver i Oslo, resultater og tilbud om studieplass innen 7 dager. Gratis kurs i språk og kultur for respektive land etter å ha kommet inn på studiene. Gratis oversettelse av nødvendig dokumentasjon (vitnemål, fødselsattest etc.) 

 

Kilroy – studier og internship i utlandet

 

 

KILROY gir gratis veiledning om utdanning og internships i utlandet. Vi gjør vårt beste for at dine drømmer skal gå i oppfyllelse, og hjelper deg med søknaden, stipend, Lånekassen, studentbolig, visum og alt i mellom.

 

 

Kulturakademiet - studier i utlandet

 

 

 

 

 

Start studiene ved Kulturakademiet i Roma, Barcelona, Berlin, Paris, Cambridge eller København. Kulturakademiet har siden 2006 tilbudt norske akademiske studier i Europas mest spennende byer og loset mer enn to tusenstudenter inn i studielivet. Dersom du har lyst til å ta del i en annen kultur og ønsker en myk start på studiene, trenger exphil eller exfac for å oppnå graden din, eller rett og slett brenner for filosofi, samfunnsvitenskap eller språk, har vi et tilbud for deg. Gjennom å følge studieopplegget vårt i Roma, Barcelona, Berlin, Paris, Cambridge eller København kan du få tilfredsstilt både lysten til å lære og lysten til å reise.

 

Kulturstudier - Studier i utlandet

 

 

Kulturstudier gjør det enkelt og trygt å studere i Asia, Afrika og Latinamerika - ett semester, studieår, eller bachelor. Sammen med norske og utenlandske universiteter tilbyr vi engelskspråklige studier med lånekassestøtte, studiepoeng og bolig, jorda rundt.

 

Medisinutdanning

 

 

 

 

 

 

 

Medisinutdanning tilbyr personlig veiledning og hjelp til medisin- og tannlegestudier i Polen. Landet som har flest skandinaviske studenter og lang erfaring

Universitetets representant i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Færøyene og Island - hjelper søkerne direkte inn på studiet.

 

Nordisk Inntakskontor - utdanning for din fremtid

FullColor_1280x1024_300dpi.jpg

Nordisk Inntakskontor har fra høsten 2020 tatt et vennlig farvel med Agder Vitenskapsakademi og står nå på egne bein. Vi har med oss årelang erfaring fra studieveiledning og studentrekruttering til Poznan University of Medical Sciences, og har i årene etter inngått samarbeid med flere andre universiteter i Polen, Tsjekkia, Slovakia, på Kypros og i Latvia.   


Vil du utdanne deg til meningsfullt og utfordrende helsearbeid i et trivelig internasjonalt studentmiljø? Nordisk inntakskontor kan tilby deg kvalitetsstudier i både medisin, veterinærmedisin, odontologi, fysioterapi og farmasi. 
Vi viser deg mulighetene og hva som kreves. Vi arrangerer opptaksprøver og veileder deg hele veien fram til studiestart. Vår erfaring, kunnskap og nettverk gir deg trygghet, også fordi vi holder kontakt med studentene gjennom studietiden.

 

Oslo Nye Høyskole - ONH Education

blobid0.png

ONH Education bistår studenter som ønsker å studere medisinske fag i Sentral Europa og gir gratis rådgivning i forbindelse med dette. Vi tilbyr øvingskurs før opptaksprøven de skal ta. Vi bistår og gir råd til studenter som ønsker å studere kiropraktikk i England og Wales, og samarbeider med en rekke anerkjente læresteder i Australia for de som ønsker å ta Bachelor eller Master der.

 

SIOC - Study In anOther Country

 

 

 

 

SIOC har mer enn 20 års erfaring som agent/representant for internasjonale språkskoler "world wide". I tillegg til språkskoler samarbeider SIOC med universiteter, businesskoler og designskoler i Europa. Spania er hoveddestinasjon for våre studenter.  
Du finner oppdatert informasjon på vår FB-side: Siocworld

Study Outside Norway (SONOR)

 

 

 

Study Outside Norway (SONOR) hjelper norske elever og studenter med opptak på over 60 universiteter rundt om i verden. Gjennom tett dialog og gode avtaler med våre partneruniversiteter finner vi alltid gode akademiske, sosiale og gode løsninger for våre studenter.

 

Studier i Utlandet  - Studer i Madrid, Valencia, Barcelona, Toulouse, Milano, Roma, Budapest, eller på Kypros


 

 

 

 

 

 

Studier i Utlandet hjelper gratis norske studenter i søknads- og opptaksprosess mot utvalgte universitet og program i landene ltalia, Frankrike, Spania, Kypros, og Ungarn.
Studieprogram universitetene tilbyr er blant annet:
- Medisin & Tannlege
- Fysioterapi & Sykepleie
- Psykologi
- Arkitekt & Aerospace ingeniør
- lnternasjonale relasjoner
- Økonomi & Finans-Business Management
- Hospitality, Event and Leisure Management
- Food production Management

 

Study in Prague


SIP Logo 1.png

Study In Prague DA jobber med å rekruttere nye studenter til å søke medisin i Praha på tredje fakultet på Charles Unversitetet. Vi har også ansvar for å avholde opptaksprøve for nye søkere i Oslo, men grunnet corona har opptaksprøven de siste 2 årene blitt avholdt online.
Om oss: Vi er to personer som driver selskapet, hvorav Åsmund Bratholm, selv har studert medisin på universitetet og den andre, Carl Isac Jerner, er masterstudent på BI i Oslo. Sammen deler vi alt ansvar.

 

Utveksling på videregående

HKdir har fra 2015 tatt over ansvaret med godkjenning av aktører som tilbyr utveksling for videregående elever. ANSA opprettholder et samarbeid med disse aktørene.

 

Agentoversikt

Agentliste_nov_22.PNG