Etter studier i utlandet tilbyr ANSA et eget alumni-nettverk. Her har du muligheten til å delta på faglige og sosiale arrangementer, søke etter mentorer, nettverksbygging, og mye mer.

ANSA Alumni har som formål å være et faglig og sosialt nettverk for alle tidligere utenlandsstudenter, med en tilknytning til Norge. 

Grunnlaget for det arbeidet vi i ANSA Alumni gjør er å fremheve den unike verdien og kunnskapen utenlandsstudenter bringer til det norske arbeidsmarkedet.

Nettverket er for alle som har studert minst ett semester i utlandet, enten de nylig avsluttet utenlandsstudiene eller har vært hjemme i mange år allerede.

Når du kommer tilbake til Norge hjelper vi deg med å skape et solid nettverk og få kontakt med potensielle arbeidsgivere.

ANSA Alumni tilbyr

  • Tilhørighet i et spennende nettverk av personer med erfaring fra studier i utlandet
  • Mentorprogrammet med personlig kontakt og gruppesamlinger
  • Sosiale arrangement som After-Work, julebord og sommerfester
  • Faglige arrangement som karriereworkshops, bedriftsbesøk og spennende foredrag
  • Mulighet til å tegne ANSA Alumni forsikring
  • Spennende og læringsrike webinar

Medlemskap i ANSA Alumni

Å være medlem i ANSA Alumni koster kun 10,- i måneden og om du blir med på det som skjer kan du få mye tilbake. Vi avholder regelmessige arrangementer - både faglig og sosialt, og vi har hatt flere foredrag og presentasjoner av næringslivsledere og bedrifter. I tillegg er vi alltid tilgjengelige med råd og tips til deg som skal inn på det norske arbeidsmarkedet. Du må aktivt samtykke til å bli medlem i ANSA Alumni ved å klikke på lenken nedenfor.

Meld deg inn i ANSA Alumni her 

ANSA Alumni forsikring

ANSA tilbyr forsikring for deg som har studert i utlandet og som fortsatt er medlem av ANSA via ANSA Alumni etter hjemkomst til Norge. ANSA Alumni sin forsikringspakke er tilpasset deg som går tilbake til studiene i Norge eller som er i starten av arbeidslivet.

Les mer og tegn forsikringen her

Hva skjer i ANSA Alumni?

ANSA Alumni har lokallag knyttet til Oslo, Stavanger og Trondheim. De arrangerer fysiske arrangementer som fokuserer på nettverksbygging og mye moro.

Følg med på Facebook og LinkedIn for å holde deg oppdatert på kommende aktiviteter.

 Se film fra da vi var på bedriftsbesøk hos Storebrand og fikk omvisning.

Se film fra da vi besøkte Stortinget og fikk omvisning.

 

Foto: Shutterstock / George Rudy