Etter studier i utlandet tilbyr ANSA et eget alumni-nettverk. Her har du muligheten til å delta på faglige og sosiale arrangementer, søke etter mentorer, nettverksbygging, og mye mer.

ANSA Alumni har som formål å være et faglig og sosialt nettverk for alle tidligere utenlandsstudenter, med en tilknytning til Norge.

Nettverket er for alle som har studert minst ett semester i utlandet, enten de nylig avsluttet utenlandsstudiene eller har vært hjemme i mange år allerede.

Når du kommer tilbake til Norge hjelper vi deg med å skape et solid nettverk og få kontakt med potensielle arbeidsgivere.

Meld deg inn i ANSA Alumni

I ANSA Alumni får du blant annet:

  • Tilhørighet i et spennende nettverk av personer med erfaring fra studier i utlandet
  • Mentorprogrammet med personlig kontakt og gruppesamlinger
  • Sosiale arrangement som After-Work, julebord og sommerfest
  • Faglige arrangement som karriereworkshops, bedriftsbesøk og spennende foredrag

Grunnlaget for det arbeidet vi i ANSA Alumni gjør er å fremheve den unike verdien og kunnskapen utenlandsstudenter bringer til det norske arbeidsmarkedet.

 Se film fra da vi var på bedriftsbesøk hos Storebrand og fikk omvisning.

Se film fra da vi besøkte Stortinget og fikk omvisning.

 

Medlemskap i ANSA Alumni:

Å være medlem i ANSA Alumni koster kun 10,- i måneden og om du blir med på det som skjer kan du få mye tilbake. Vi avholder regelmessige arrangementer - både faglig og sosialt, og vi har hatt flere foredrag og presentasjoner av næringslivsledere og bedrifter. I tillegg er vi alltid tilgjengelige med råd og tips til deg som skal inn på det norske arbeidsmarkedet. Du må aktivt samtykke til å bli medlem i ANSA Alumni ved å klikke på lenken nedenfor.

Meld deg inn her

Hva skjer i ANSA Alumni?

Du kan også følge med på Facebook og LinkedIn  for å holde deg oppdatert på kommende aktiviteter.