Etter studier i utlandet tilbyr ANSA et eget alumni-nettverk. Her har du muligheten til å delta på faglige og sosiale arrangementer, søke etter mentorer, nettverksbygging, og mye mer.

ANSA Alumni har som formål å være et faglig og sosialt nettverk for alle tidligere utenlandsstudenter, med en tilknytning til Norge. 

Grunnlaget for det arbeidet vi i ANSA Alumni gjør er å fremheve den unike verdien og kunnskapen utenlandsstudenter bringer til det norske arbeidsmarkedet.

Nettverket er for alle som har studert minst ett semester i utlandet, enten de nylig avsluttet utenlandsstudiene eller har vært hjemme i mange år allerede.

Når du kommer tilbake til Norge hjelper vi deg med å skape et solid nettverk og få kontakt med potensielle arbeidsgivere.

ANSA Alumni tilbyr

  • Tilhørighet i et spennende nettverk av personer med erfaring fra studier i utlandet
  • Mentorprogrammet med personlig kontakt
  • Sosiale arrangement som After-Work, julebord og sommerfester
  • Faglige arrangement som karriereworkshops, bedriftsbesøk og spennende foredrag
  • Mulighet til å tegne ANSA Alumni forsikring
  • Spennende og læringsrike webinar
  • Mulighet for å melde seg på karrieredager og karriereuker
  • ANSA Alumni portal hvor alt er samet på ett sted

Medlemskap i ANSA Alumni

Å være medlem i ANSA Alumni koster kun 10,- i måneden og om du blir med på det som skjer kan du få mye tilbake. Vi avholder regelmessige arrangementer - både faglig og sosialt, og vi har hatt flere foredrag og presentasjoner av næringslivsledere og bedrifter. I tillegg er vi alltid tilgjengelige med råd og tips til deg som skal inn på det norske arbeidsmarkedet. Du må aktivt samtykke til å bli medlem i ANSA Alumni ved å klikke på lenken nedenfor.

Meld deg inn i ANSA Alumni her 

ANSA Alumni forsikring

ANSA tilbyr forsikring for deg som har studert i utlandet og som fortsatt er medlem av ANSA via ANSA Alumni etter hjemkomst til Norge. ANSA Alumni sin forsikringspakke er tilpasset deg som går tilbake til studiene i Norge eller som er i starten av arbeidslivet.

Les mer og tegn forsikringen her

Hva skjer i ANSA Alumni?

ANSA Alumni har lokallag knyttet til Oslo, Stavanger og Trondheim. De arrangerer fysiske arrangementer som fokuserer på nettverksbygging og mye moro.

Følg med på Facebook, LinkedIn og Instagram for å holde deg oppdatert på kommende aktiviteter.

ANSA Alumni portal

Portalen skal være lett tilgjengelig, og kan lastes ned som app så du kan ha hele ANSA sitt globale nettverk i lommen din. Der kan du finne og kontakte tidligere utenlandsstudenter, utvide nettverket ditt, utvide karrieren din og ikke minst ta del i mentorprogrammet.

Vi ønsker å gjøre det lettere for den tidligere utenlandsstudenten å vende tilbake til Norge og det norske arbeidslivet ved å skape rammer så de kan fremme karrieren med profesjonell nettverksbygging og få mulighet til å benytte ANSA sitt globale og verdifulle nettverk.

For den nysgjerrige kan dette også være en fin måte å komme i kontakt med tidligere studiekamerater fra utlandet, og se hvor i verden de er nå. Alle relevante arrangementer blir publisert på plattformen, så du kan holde deg oppdatert!

Sjekk ut portalen her

Apple Store Link

Google Play Store Link

 

Foto: Shutterstock / George Rudy