Har du lyst til å studere i utlandet?  ANSA hjelper deg - gratis!

Vår informasjonstjeneste er nøytral og offentlig støttet. Vi er ikke knyttet opp til noen universiteter eller læresteder. 

Vi gir deg hjelp-til-selvhjelp innen:

Bli inspirert og finn ditt drømmestudie eller bestill veiledning om studier i utlandet.

Veiledning om studier i utlandet

Hvilket land vil du studere i?

Hvilke fag vil du studere?

Kontaktinformasjon:

Telefon:  +47 22 47 76 00
Mandag – torsdag fra klokken 10.00-15.00 (stengt kl. 11.30-12.00)

Webinarer og veiledning

For at ANSA Informasjonssenter skal kunne være et tilbud for hele landet har vi nå gleden av å tilby webinarer! Sjekk først om vi har webinar før du bestemmer deg for å bestille veiledning. 

Webinar (web+seminar) er en online presentasjon hvor deltakerne følger foredrag på sin egen datamaskin hjemmefra. Innloggingsinformasjon blir sendt deltakerne på forhånd. Det blir mulig å stille spørsmål på det du lurer på i løpet av webinaret.

Webinarene ligger ute på vår arrangementside.

Bestill veiledningstime og ha veiledning via telefon eller ved et personlig møte med en av våre informasjonskonsulenter.

Husk at det er begrenset antall plasser, og vi vil gjerne tilby veiledning til så mange som mulig. Du kan derfor ikke ha mer en én veiledningstime bestilt av gangen; du kan bestille ny time etter at veiledningen er gjennomført.

Bestiller du ny time uten å avbestille den første, eller har flere veiledninger bestilt samtidig, kan vi avbestille veiledninger uten å kontakte deg først. Veiledninger etter den først bestilte veiledningen kan da bli avbestilt. 

Dette gjelder ikke for gruppeveiledninger og webinar – du kan være påmeldt så mange webinarer du vil, samtidig.

 

Medisin:

Vi tilbyr ikke veiledning i medisin for land utenfor EU/EØS. Vurderer du medisinstudier i et land utenfor EU/EØS, finner du informasjon på nettsidene våre.  

Vil du studere medisin i Polen, Ungarn, Latvia, Slovakia, Slovenia, Kroatsia, Tsjekkia eller andre sentral- og østeuropeiske land innenfor EU/EØS, kan du bli med på våre webinar om Medisinstudier i Sentral-Europa. De blir lagt ut her.

Online drop-in

ANSA tilbyr online drop-in de fleste torsdager klokken: 15:00-16:30
Drop-in har nå tatt sommerstengt og er tilbake i august 2020

 

Informasjonskvelder

I løpet året arrangerer vi flere informasjonskvelder for deg som ønsker å studere i utlandet. Temaene for informasjonskveldene er både innen ulike fagretninger og land. Arrangementene streames også på Facebook.

Se alle arrangementene våre her.

(Foto: Maren Hald Bjørgum)

Kom i kontakt med en utenlandsstudent!

Vi sitter med mange kontaktpersoner verden rundt som er klare for å forteller deg om sine studieopplevelser.  For å finne noen fra et spesifikt sted du er interessert i, kan du søke etter kontaktpersoner i vår database.

Seminar for rådgivere

Vi arrangerer egne seminarer for rådgivere i den videregående skole over hele landet hvor formålet er å informere om studier i utlandet, søknadsprosess, finansiering, etc. Rådgiverseminarene er gratis, tilpasset deres egne ønsker og kan bestilles av ved å kontakte ANSAs Informasjonssenter.

Kontaktskjema: