Hjem / Artikler /

Det beste fra studiebyen din

Hva synes du er det beste med studiebyen din? Hvilke bøker, filmer og sanger synes du best formidler atmosfæren og menneskene i landet du studerer i? Send oss dine beste kultur- og opplevelsestips!

| Forfatter: ANSA
Ung kvinne ser ut over by

Som utenlandsstudent får du mulighet til å oppdage andre sider ved byer og land enn du gjør som student. Plutselig finner du en liten kafé med fantastisk kaffe, et stille hjørne av en park eller en helt spesiell butikk som du stadig går tilbake til.

Kanskje du også har oppdaget et litterært verk, en sang, en film eller annen kunstform som fanger folkesjelen eller atmosfæren, bidrar til innsikt i kulturen eller bare får deg til å tenke på studielandet eller -byen din.

Vis oss din by

Er det steder i studiebyen din du elsker og som du unner andre å besøke? Er det kunstverker du har opplevd som gjør at man kommer tettere på landet eller byen?

Send oss dine beste kultur- og opplevelsestips og la andre oppleve byen og landet gjennom dine øyne! Svarene dine vil bli brukt til å lage spennende opplevelsesguider fra studielandet.

Bilder? Ja, takk!

Vi trenger et profilbilde av deg til opplevelsesguiden. Har du også bilder eller videoer fra byen og landet ditt som du vil dele, er det supert!

Har du praktiske tips om å bo og leve i ditt studieland?

Vi tar alltid imot praktiske tips til hverdagen i utlandet. Hvis du har innsideinformasjon utover kultur og opplevelser som du selv skulle ønske du hadde da du var ny i landet, tar vi det imot med åpne armer!

Det kan for eksempel handle om kollektivtilbudet, de viktigste appene, ting å tenke på når man skal finne bolig, uskrevne regler i lokalbefolkningen eller andre praktiske tips!

Ung kvinne med solbriller sitter med utstrakte armer i en trebåt

Har du mer på hjertet?

Del din studenthistorie med oss og fortell om din reise til utlandet!