Vi i ANSA Aalborg vil gjøre studietiden lettere for deg, og på denne siden har vi samlet masse informasjon til deg som skal studere, studerer eller vurderer å studere i Aalborg. Du kan bl.a. finne informasjon om forskjellige studier i Aalborg og om hva som er viktig å vite før og etter du har flyttet hit. Er du interessert i hva du kan gjøre i Aalborg, hva du burde se og prøve, og trenger du noen tips til det danske språk, så finner du alt det og mer her på ANSA Aalborgs hjemmeside.

Aalborg er Danmarks fjerde største by med ca. 200 000 innbyggere, hvor en stor del av disse er studenter.  Man kan studere ved flere skoler og universiteter, og det tilbys et mangfold av utdannelser. Aalborg som by er stadig under utvikling og det har etterhvert blitt et attraktivt sted å tilbringe studietiden sin, med et godt kulturtilbud, fine omgivelser, korte avstander og rimelige boligpriser. Aalborg har et stort og anerkjent uteliv, særlig sentrert rundt Jomfru Ane Gade, mange bra restauranter og kafeer, gode shoppingmuligheter, et stort og flott havneområde og mange fine parker.

ANSA Aalborgs hjemmeside - hva finner du her?

Hvis du er interessert i hvilke universiteter og studier som finnes i Aalborg, kan du lese mer om det på siden Jeg vil studere i Aalborg. Her vil det stå informasjon om de mest populære studiene blant nordmenn og hvordan disse er bygd opp. Siden er under stadig utvikling, og vi forsøker å komme med utfyllende informasjon fortløpende. Går du et studie her i Aalborg og kunne tenke deg å skrive et avsnitt om ditt studie til kommende studenter? Skriv til oss på aalborg@ansa.no. 

Under delen Jeg har kommet inn på studier i Aalborg, finner du (nesten) alt du trenger å vite om det å flytte til Aalborg, om hvordan boligmarkedet fungerer, en guide til de forskjellige bydelene og masse praktisk informasjon om hva du må få ordnet når du har flyttet hit og hvordan. Simpelthen den beste go-to-guide for å planlegge din studietid i Aalborg!

Hvis du vil vite mer om hvordan livet i Aalborg er, eller få noen tips til hva man kan se og gjøre, les mer om hva Aalborg kan tilby under delen Å leve og bo i Aalborg. Her finner du også noen gode råd hvis du sliter med det danske språk.

Hvem er ANSA Aalborg?

ANSA Aalborg består av et styre med seks medlemmer som er her for å gjøre studietiden i Aalborg så god og trygg som mulig for norske studenter. 

Styret for skoleåret 2021/2022 er: 

Leder: Priscilla Fjermeros

Økonomiansvarlig: Jenny Johnsen

Kommunikasjons- og SoMe ansvarlig: Solveig Myhr Pettersen 

 

Har du flere spørsmål kan du skrive til oss på ANSA Aalborg sin Facebook-side eller på mail aalborg@ansa.no. Hvis du vil komme i kontakt med andre norske studenter i byen kan du bli med i facebookgruppen Norske studenter i Aalborg. Følg oss også gjerne på Instagram. Søk etter ANSAAalborg. 

 

Foto: Privat