Maud Bjørgum

Maud Bjørgum

Hovedstyrekandidat 2024

Kandidatpresentasjon

Hei! Jeg heter Maud og studerer statsvitenskap i Berlin.

Jeg er 21 år gammel og kommer fra Oslo. Jeg stiller som kandidat for hovedstyret fordi jeg ønsker å gjøre en forskjell for andre studenter i utlandet, og synes det er viktig at vi også blir hørt!

Jeg er veldig sosial og er glad i å være med mennesker, liker musikk og kultur, og er gjerne med på en god diskusjon! Jeg sitter som lokallagsleder i ANSA Tyskland Øst og er på mitt andre år som økonomiansvarlig i ANSA Tyskland. Tidligere har jeg også vært økonomiansvarlig i lokallaget.

Å engasjere meg i ANSA har vært noe av det morsomste jeg har gjort som student og jeg synes det er gøy å organisere og skape en møteplass for andre norske studenter i utlandet. For meg er det viktig at alle føler seg hørt og inkludert. Som tillitsvalgt har jeg fått gjøre det i Tyskland, nå ønsker jeg å fortsette med det i hovedstyret.

Jeg er engasjert og liker å samarbeide, det tror jeg er nyttige egenskaper å ha med seg til et slikt verv. Som medlem av hovedstyret ønsker jeg å fortsette å representere medlemmene, deres ønsker og å gjøre ANSA til en super organisasjon å være medlem av!