Christina Næss Alsterberg

Christina Næss Alsterberg

Hovedstyrekandidat 2024

Kandidatpresentasjon

Jeg stiller til valg for ANSAs hovedstyre, drevet av et brennende ønske om å gjøre en forskjell i livene våre som nåværende og tidligere internasjonale studenter. Fra de livlige gatene i Melbourne Australia til dynamiske Berlin i Tyskland, har min reise med ANSA vært både variert og dyp.

Som tidligere eventansvarlig i Melbourne, fikk jeg æren av å se vennskap blomstre som hjalp våre medlemmer å finne et nytt hjem langt fra hjemmet. Jeg har også fått sett ANSAs mer administrative rolle gjennom mine nåværende roller i ANSAs idrettsutvalg og som ANSA Tysklands nestleder.

Mine verv i ANSA er en del av en bredere erfaring som studentrepresentant, der jeg gjennom årene har representert over 30 000 studenter i ulike roller på tvers av land, nasjonaliteter og studieretninger. Disse vervene har gjort meg vant med å ha ukomfortable, men nødvendige samtaler med ledelser, og er noe jeg håper å fortsette med i hovedstyret til ANSA.

Min kampsak er klar: Jeg vil fokusere på realistiske løsninger for studielånsnedbetaling, som kan lette overgangen fra studier til arbeidsliv, noe som er avgjørende for nyutdannede og de som tar en pause fra studiene. Jeg håper dere stoler på at jeg kan formidle deres irritasjoner og trykkpunkter ved å stemme meg fram som representant i ANSAs hovedstyre. Jeg gleder meg til å bringe fram innovative løsninger for å forbedre vår internasjonale student opplevelse, både før, under og etter studietid.