Velkommen til ANSA Barcelona, et lokallag i ANSA Spania.

Er du student i Barcelona, eller skal flytte hit og har lyst til å samle eller prøve å gjøre noe gøy for deg og andre norske studenter i byen?

Ta gjerne kontakt med ANSA Barcelonas nåværende styre for mer informasjon om hvilke muligheter som finnes på Barcelona@ansa.noEnten bare for å lage et lite arrangement eller sammenkomst for dine medstudenter eller hvis du lurer på noe spesifikt om det å være student i Barcelona.

Styret er der for deg som student!

Følg oss på Facebook!

 

Lokallagsstyret i ANSA Barcelona 2017-2018

 

Lokallagsleder

Lena Siqveland er ANSA Barcelonas lokallagsleder. Hun tar en Bachelor i Fysioterapi på Universitat de Girona og Unviersitat de Barcelona. Lena har hovedansvaret i styret og oppdaterer ANSA Spania med styrets planer om året.

Nestleder

Nestleder i ANSA Barcelona er Torbjørn Seim Karstang som tar en Bachelor i Byggingeniør på Universitat Politècnica de Catalunya. Som nestleder hjelper Torbjørn til der det trengs og sørger for at styrets oppgaver blir gjennomført. 

Økonomiansvarlig

Olav Haugen er på førsteåret i arkitektur på La Salle. Han er økonomiansvarlig for ANSA Barcelona. Olav lager budsjett og har oversikt på innbetalinger og eventuelle søknader om støtte. 

Informasjonsansvarlig

Arne Aas Fossli tar en Mastergrad i internasjonale relasjoner på EAE Business School. Han er styrets infoansvarlig og sørger for at ANSA Barcelonas nettsider alltid er oppdatert. 

Webansvarlig

Sunniva Folland tar en Mastergrad i Marketing and Sales Management på EAE Business school. Hun har ansvar for blandt annet ANSA Barcelonas sosiale medier og lager eventer på våre facebooksider.