Velkommen til ANSA Barcelona, et lokallag i ANSA Spania.

Er du student i Barcelona, eller skal flytte hit og har lyst til å samle eller prøve å gjøre noe gøy for deg og andre norske studenter i byen?

Ta gjerne kontakt med ANSA Barcelonas nåværende styre for mer informasjon om hvilke muligheter som finnes på Barcelona@ansa.no. Enten bare for å lage et lite arrangement eller sammenkomst for dine medstudenter eller hvis du lurer på noe spesifikt om det å være student i Barcelona.

Styret er der for deg som student!

 

Her finner du en guide til hvordan søke NIE:

Hvordan søke NIE- BarcelonaFølg oss på Facebook!

 

Lokallagsstyret i ANSA Barcelona 2019-2020

 

Lokallagsleder

Lokallagsleder i ANSA Barcelona er Aksel Eck Kjærstad. Aksel er på første året av en fire årlig bachelor i internationale relasjoner ved Blanquerna- URL. Som leder har han ansvar for å administerere ANSA Barcelona og ha hovedansvaret på de ulike områdene. 

Nestleder

Nestleder i ANSA Barcelona er Ella Petrine Breivik Høigård. Når hun ikke er opptatt med ANSA går Ella et språkkurs på Universitetet i Barcelona.  Som nestleder hjelper Ella til der det trengs og sørger for at styrets oppgaver blir gjennomført. 

Økonomiansvarlig

Emilie Schei er på 3.året av en bachelor i business ved Touluse Bisness School- Campus Barcelona. Emilie er økonomiansvarlig for ANSA Barcelona og har som jobb å lage budsjett og ha oversikt over innbetalinger og eventuelle søknader om støtte. 

Informasjonsansvarlig

Aurora Andersen er i Barcelona på erasmus internship og er styrets infoansvarlig. Det vil si at Aurora sørger for at ANSA Barcelonas nettsider alltid er oppdatert og har ansvar for at diverse informasjon når ut til våre medlemer.

Styremedlem

Mathias Hundeie Hamre er styremedlem i ANSA Barcelona. Mathias går nå er språkkurs over en et års periode her i Barcelona. Som styremedlem er Mathias tilgjenglig som en ekstra hjelpende høyrehånd, der det måtte trenges.