Velkommen til ANSA Barcelona, et lokallag i ANSA Spania.

Er du student i Barcelona, eller skal flytte hit og har lyst til å samle eller prøve å gjøre noe gøy for deg og andre norske studenter i byen?

Ta gjerne kontakt med ANSA Barcelonas nåværende styre for mer informasjon om hvilke muligheter som finnes på Barcelona@ansa.no. Enten bare for å lage et lite arrangement eller sammenkomst for dine medstudenter eller hvis du lurer på noe spesifikt om det å være student i Barcelona.

Styret er der for deg som student!

 

Her finner du en guide til hvordan søke NIE:

Hvordan søke NIE- BarcelonaFølg oss på Facebook!

 

Lokallagsstyret i ANSA Barcelona 2018-2019

 barcelonastyre.jpeg

Lokallagsleder

Oppdateres fortløpende.

Nestleder

Nestleder i ANSA Barcelona er Håvard Bærumg som studerer materialteknologi ved NTNU men som er på utveksling i 2018/2019 i Barcelona. Som nestleder hjelper Håvard til der det trengs og sørger for at styrets oppgaver blir gjennomført. 

Økonomiansvarlig

Cecilie Fuglesang Ensrud er på førsteåret av en bachelor i business ved Touluse Bisness School- Campus Barcelona. Cecilie er økonomiansvarlig for ANSA Barcelona og har som jobb å lage budsjett og ha oversikt over innbetalinger og eventuelle søknader om støtte. 

Informasjonsansvarlig

Hedda Mæstad tar et lengre språkkurs ved Universidad de Barcelona og er styrets infoansvarlig. Det vil si at Hedda sørger for at ANSA Barcelonas nettsider alltid er oppdatert og har ansvar for at diverse informasjon når ut til våre medlemer.