Navn:  

Ole Petter Anfinsen

Studie og studieland: 

MSc/DBA - Doctor of Business Administration ved Henley Business School, England

Kan du komme med en kort presentasjon av deg selv?

For tiden bor jeg i England hvor jeg tar en doktorgrad innen ledelse. Jeg er en kreativ sjel og erfaren leder med en lidenskap for strategi, kommunikasjon, ledelse og helse. Målet mitt har alltid vært, og vil alltid være - å skape størst mulig verdi.

Hva er det som gjør at du ønsker å lede arbeidet med Juvenarte 2018?

Juvenarte er en unik arena for norske studenter til å vise sitt arbeide, og jeg synes det er fantastisk å få muligheten til å utvikle dette videre og løfte frem alle de unike talentene vi har.  

Hva er det du tar med deg som vil bidra til at Juventarte 2018 blir en suksess?

Min erfaring fra å både utvikle og lede store prosjekter, samt fra forretningsutvikling, merkevarebygging, pr og kommunikasjon, vil bidra til at Juvenarte 2018 blir en suksess.   

Har du noen konkrete planer og tanker du føler du kan presentere allerede nå?

Jeg har flere ideer (noen har allerede materialisert seg) og allerede konkrete planer, men kan desverre ikke dele så mye foreløpig. Men det jeg kan si er at Juvenarte 2018 skal opp og frem.

Hva betyr Juvenarte for deg, og hvorfor skal man delta på Juvenarte 2018?

For meg er Juvenarte synonymt med universet, da det viser alle de unike stjernene vi har. Som kunstner får man muligheten til å vise seg for et bredt publikum og promotert det arbeidet man gjør i flere kanaler. Det gir også en mulighet for å møte andre kunstnere, finne inspirasjon, få tilbakemeldinger på sitt arbeide og utvide eget nettverk.