Selv om livet som student i utlandet byr på mange spennende opplevelser, så kan det være dager som er tunge. Trenger du noen å snakke med? ANSA har et tilbud for å hjelpe deg.

Vi vet at mange studenter sliter, og derfor har vi et hjelpeapparat på plass for å støtte deg på de dagene som ikke føles like lette. ANSAs egen sosialveileder kan snakke med deg om små og store utfordringer i hverdagen- enten det gjelder f.eks. kjærlighetssorg, stryk på eksamen, boligutfordringer, folkeregistrering eller helseproblemer. Les mer om hva vår sosialveileder kan hjelpe deg med.  

ANSAs sosialveileder kan du kontakte ved å bestille en konfidensiell veiledningstime her eller sende en epost til sosialveileder@ansa.no. 

Hvis dine utfordringer er så store at du trenger å snakke med en psykolog, så har ANSA også et psykologtilbud. Her kan du ved behov få snakke online med en profesjonell, norsk psykolog – uansett hvor i verden du befinner deg. Alt du trenger er en pc eller smarttelefon og en stabil internettforbindelse. Du kan få inntil 6 samtaler med psykolog gratis. 

Les mer om vårt psykologtilbud og bestill time hos en psykolog her 

Artikkelforfatter: Sosial- og karriereveileder i ANSA, Hanne Refsdal 
Foto: 
Koldunov/Shutterstock