Har du fine bilder fra din studietid i utlandet det siste året? Del de med ANSA for å vise frem hvor fint det kan være å studere i utlandet.

Bilder av lesesalen, universitetsbygningen, forelesningssal, bibliotek, byen du bodde i, bilder fra ANSA-arrangementer, eller hyggelige steder og hendelser med venner fra studieoppholdet. Dine bilder kan gi inspirasjon til andre som lurer på om de skal ta samme valg som deg.

De beste bildene blir plukket ut og publisert på ANSA sine sosiale medier. Samtidig vil alle som deler bilder med ANSA innen 10. oktober 2020 vil være med i trekningen av et gavekort til verdi av 1000kr og to goodiebags fra ANSA.

 

Bilder på Instagram må inneholde både #ANSA2020 for å være med i konkurransen. NB! Du må ha åpen Instagramprofil for å kunne delta. Dersom du ikke har konto på Instagram eller ikke ønsker å dele bildet selv kan du sende bildet til oss på e-post;  hakon.mikalsen@ansa.no og merke e-posten med «Bildekonkurranse #ANSA2020».

Konkurransen gjelder i perioden 19. juli – 10. oktober 2020. Bildene må være delt eller mottatt på e-post innen kl. 12.00 10. oktober.

Det er innsenders ansvar å sørge for å ha opphavs- og/eller fotorett til bildene og å sørge for at eventuelle personer på bildet har godkjent at bildet offentliggjøres. Vi forbeholder oss retten til å bruke bildene som illustrasjoner i egne publikasjoner. 14. OKTOBER offentliggjør vi tre vinnere og vinnerbilder. Vinnerne blir kontaktet på Instagram, eller på e-post, og mottar en goodiebag hver fra ANSA.

Vi gleder oss til å se bildene deres. Lykke til!