Runill Nystad er ANSAs nye sosialveileder. Med bakgrunn fra pedagogikk og veiledning hjelper hun våre medlemmer med studiemestring og små og store psykososiale utfordringer. Problemer blir lettere å håndtere med en gang man deler dem med andre, mener Runill.

Møt Runill Nystad, som er ANSAs nye sosialveileder. Runill er tilgjengelig for veiledningssamtaler om store og små problemer du måtte møte på i studiehverdagen. Hun holder også kurs og webinarer som skal gi mestring og fremme psykisk helse. I tillegg har Runill ansvar for vår online psykologtjeneste og kontaktpersonene i Trygghet i ANSA (TRIA). 

— Det er alltid hjelp å få 

Runill er utdannet innen pedagogikk og veiledning, og har tidligere jobbet i koordinatorroller i både Norge og Nederland. Hun har også jobbet frivillig for en samtaletjeneste for ungdom. 

— Jeg er veldig opptatt av psykisk helse, og tror på at det hjelper å prate om ting. Ting blir ofte litt lettere med en gang man deler det med andre. Jeg tror også på at det alltid er hjelp å få — det handler bare om hvor man skal lete, sier Runill.

Mer tilgjengelig med digitale veiledningstimer 

Runill er også veldig interessert i hvordan man kan møte psykososiale behov digitalt. Det er et spennende felt som utvikler seg raskt, og jeg synes det er så kult at ANSA har vært tidlig ute med dette. Digitale veiledningstimer gjør oss mer tilgjengelige, og det passer bra når medlemmene våre er spredt over hele verden. Dette tilbudet skal vi fortsette å utvikle!

Avtal time

Ønsker du å prate med Runill om noe? Hun har taushetsplikt og vil gjerne hjelpe deg, enten det gjelder stort eller smått. Du skal ikke trenge å gå med vonde tanker alene. ANSAs veiledningstilbud og psykologtjeneste er helt gratis og uten ventetid. Vi er her for deg.

Kontakt Runill på sosialveileder@ansa.no eller ansaveiledning.makeplans.no for å avtale en time. 

Meld fra med ANSAs varslingsknapp 

Har du opplevd noe i ANSA-sammenheng som du synes er vanskelig? Meld fra med ANSAs varslingsknapp.