Christina Parrington studerer psykologi i London og blogger om dette, mote og livet i metropolen som The London Girl. Her deler hun sine 10 beste London-tips:

Parkliv

Noe av det vakreste jeg vet om med London, er parkene. Ta deg en tur i en park og du kommer ikke til å angre! Mine topp tre parker må være Hampstead Heath for en kjempefin gåtur med utsikt på toppen, Hyde Park for piknik og avslapping i solen og Primrose Hill - The Regent's Park for utrolig flott utsikt over London. Dette er kun en liten gåtur, men utsikten er så vakker! 

The Hummingbird Bakery

Jeg har smakt mye bakevarer og cupcakes etter tre år i storbyen, men ingen slår The Hummingbird Bakery. De har verdens beste cupcakes som er både saftige og mektige med himmelske smaker. Min favoritt er red velvet cupcake, men ostekaken deres med brownies bunn er også ufattelig god! Du finner The Hummingbird Bakery flere steder i London, men min favoritt er i Notting Hill. 

Vintage

Jeg har to vintagefavoritter i London; Annie's og Exclusivo. Annie's er en vintage klesbutikk, og denne butikken av en perle finner du i Angel i East London. Dette er virkelig vintage heaven; du finner ikke designervarer her, men lekre blondekjoler og andre unike plagg. Innehaveren er dessuten verdens søteste dame! Exclusivo er derimot en knøttliten designerbutikk hvor du virkelig kan gjøre noen kupp fra Louis Vuitton, Chanel, Hermes eller Balenciaga for å nevne noen. Butikken ligger i Hampstead og er så liten at du nesten ikke ser den, men jeg må stadig titte innom der for å sjekke om de har fått noe nytt jeg kan gjøre kupp på! 

Camden Lock Food Market

Jeg elsker markeder og jeg elsker mat, så et matmarked kan jo umulig slå feil. Min favoritt er Camden Lock Food Market i Camden Town! Her finner du boder med fantastisk god mat fra alle mulige verdensdeler; til og med svenske kjøttboller. Himmel, så mye godt!! Her kan du få deilig lunsj til omtrent £5 per pers, eller du kan nye en ferskpresset juice eller en frisk sangria. Matmarkedet er ikke det som hører til Camden Market, men ligger litt for seg selv oppå locken i Camden, ved Lock 7.

Heddon Street

Jeg er opptatt av mat, så mange av tipsene blir det, og skal du spise middag i London ville jeg tatt turen innom Heddon Street. Dette er en sidegate litt nedover i Regent Street, og her finner du kun restauranter. Utrolig mange fine og fristende steder, og min favoritt må nok være Piccolino. Biffen her er helt fantastisk!! 

Granger & Co

Jeg er også veldig glad i å spise frokost ute, og Granger & Co er en av storfavorittene. Restauranten er startet av den kjente, australske kokken Bill Granger, og er kjent for sin aussie breakfast. Yum! Du finner den i Notting Hill, og nylig har de også åpnet i Kings Cross. 

Kyoto Garden

Som sagt er parkene noe av det fineste jeg vet med London, og trenger du et frisk pust fra storbylivet er dette perfekt. Midt i Holland Park finner du en vanvittig vakker japansk hage kalt Kyoto Garden. Den er ikke stor, men absolutt verdt et lite besøk bare fordi den er så utrolig fin. 

Radio Rooftop Bar at ME Hotel

Er du som meg glad i utsikter og drinker, er Radio Rooftop stedet. Her kan du drikke gode drinker og spise deilig mat mens du nyter en fantastisk utsikt over hele London. Om kvelden blir dette et slags lounge sted med musikk og god stemning, og er det perfekte stedet for noen pre drinks. Du finner baren på ME Hotel på The Strand. 

Sketch

En av London's kuleste restauranter og barer må være Sketch. Lokalet er gigantisk og er delt inn i flere deler, du kan for eksempel spise middag, ta drinker eller gå hit for afternoon tea. Uansett kan jeg love deg at det blir en kul opplevelse! Og et lite tips; sjekk ut toalettene, de er noe helt annet enn du noen gang har sett ;) 

Borough Market

Enda et matmarked, men dette er gigantisk!! Her finner du alt fra middagsretter til bakevarer til juice og smoothies. Et absolutt must å gå innom! Londoners går gjerne hit i lunsjen, kjøper mat og spiser på området rundt, noe jeg syns er fantastisk. Ikke noe er mer fristende enn deilig "gatemat" en solfylt dag i storbyen! Markedet ligger like ved London Bridge. 

Les mer om TheLondonGirl her.