Hvis du studerer på et veterinærstudie i utlandet og er medlem av ANSA, kan du delta på faglige og sosiale arrangementer i regi av ANSA Veterinær.

ANSA Veterinær er et utvalg som er her for de mange veterinærstudentene som befinner seg i den store vide verden. Vi prøver å øke kontakten og samholdet mellom landene og skape relasjoner med fremtidige kollegaer. ANSA Veterinær ønsker også å være til hjelp for de som ønsker å begynne på studiet.

Vi er i dag 6 studenter i styret, fra forskjellige årstrinn, som studerer i Polen, Ungarn og Storbritannia. Sammen kan vi fortelle mye om studiet og de respektive studiestedene. I tillegg kan vi hjelpe til med å finne informasjon om andre studiesteder og sette deg i kontakt med de rette personene. Så ikke nøl med å ta kontakt!

 

Styret for studieåret 2021/2022 er: 

Leder: Thea Isaksen (5. året - Warszawa, Polen)

Nestleder: Amalie Fossum (2. året - Wrocław, Polen) 

Økonomiansvarlig: Eldbjørg Sør-Reime (1. året - Edinburgh, Storbritannia)  

Styremedlem: Hege Osland (3. året - Budapest, Ungarn)

Styremedlem: Karoline Dahlberg (2. året - Warszawa, Polen)

Styremedlem: Sara Kjær (4. året - Budapest, Ungarn)

 

Send oss en melding på Facebook (ANSA Veterinær) eller Instagram (ansaveterinaer) eller send oss en mail (veterinaer@ansa.no) så skal vi hjelpe deg så godt vi kan!

 

Årlige arrangementer

Hvert år arrangerer vi et innholdsrikt seminar hvor vi inviterer alle studentene til å samles for både faglig og sosialt moro. Målet er å motivere med et hjemmekoselig seminar der det er rom for alle uansett klassetrinn. Videre informasjon om neste fagseminar, i Oktober 2022, kommer fortløpende på Facebook og Instagram!

Se alle aktuelle arrangementer for ANSA Veterinær.

Fagseminaret 2017

 

Kontakt ANSA Veterinær

Studerer du og ønsker å komme i kontakt med andre nordmenn som studerer veterinærstudier eller har faglige spørsmål, ta kontakt med oss i styret så skal vi hjelpe deg så godt vi kan!

Du kan også sende e-post til Veterinaer@ansa.no

Følg oss også på sosiale medier! 

Instagram: @ansaveterinaer

Facebook: ANSA Veterinær

Følg ANSA Veterinær på Facebook!