SHS - Students Help Students - også kjent som Romaniaprosjektet, er en veldedighetsorganisasjon drevet av norske ANSA-medlemmer, i hovedsak medisin- og psykologistudenter i Ungarn. Vi støtter ungarske barnehjemsbarn og studenter som bor i Romania, ved blant annet bygging av dagsenter. Her får barna hjelp til lekser, et godt måltid og trygge omgivelser.

Hvem er SHS?

ANSA SHS består av to styrer - ett i Budapest, som er hovedstyret, og ett i Pecs

Denne filmen gir deg god oversikt over hvem vi er som organisasjon og hva vi gjør på vår årlige tur til Romaina. Filmen er laget i forbindelse med vår tur til Romania i mars, 2017. 

 

Laget av: Maria Skarpaas Andersen.

Les om projektet vi startet i 2016 i Ermihalyfalva her.

Julegavetips fra ANSA SHS!

Ønsker du å gi en julegave som betyr noe? Støtt ANSA SHS sitt arbeid med å kjøpe ett av våre 4 gavekort og gi en gave til de som virkelig trenger det. 

- Bygging av skole Ermihalyfalva 50 kr

- Skolesaker 100 kr

- Hygieneartikler 200 kr

- Mat/varmepledd 200 kr

Bestill ved å betale med Vipps til 71114 og send vipps-kviteringen på mail til: Prosjekt.Ungarn@ansa.no, med emne "gavekort". For mer informasjon eller spørsmål kontakt oss på mail eller via facebook siden vår. 

Innsamling på arrangementer

ANSA SHS samler inn penger og donasjoner fra eventer som oktoberfest, toga party, cocktails for a cause, halloween fest, pubquizer, kakesalg og volleyballturneringer. Følg med på fremtidige arrangementer til SHS her og på Facebook.

 

Les om arrangementene høsten 2017 her.

Årlig tur til Romania

Hver vår blir det arrangert en tur for å besøke barnehjemmene og studenthjemmene i Romania, hvor de som ønsker kan være med og se hva SHS støtter. Før turen samler vi inn klesdonasjoner som vi tar med oss og deler ut. På denne årlige turen besøker vi også fattige familier i slumområdene, og gir dem klær og mat, og vi får et inntrykk av fattigdommen de lever i.

Les og se bilder fra vår siste tur til Érmihályfalva her

Ønsker du å støtte prosjektet?

Vi er takknemlig for all hjelp og doneringer til vårt veldedighetsarbeid med barn og studenter som bor på barne- og studenthjem i Romania. Les om vårt nyeste prosjekt her. Nylig støttet vi studenthjemmet i Târgu Mureș med ved, slik at de kan få det godt og varmt i vinter. Tusen takk for din støtte!

Bidrag fra Norge

Account number: 15037631695
BIC: DNBANOKKXXX
Elektronisk IBAN-kontonummer: NO4615037631695

Tilleggsinformasjon

Account owner: ANSA Ungarn
Vennligt merk overføringen "Romaniaprosjektet"

Kontakt ANSA Students Help Students

Studerer du i utlandet og ønsker å komme i kontakt SHS eller engasjere deg i prosjektet, ta kontakt med oss i styret til ANSA SHS på e- post Prosjekt.Ungarn@ansa.no eller send en melding til vår facebook side. 

Følg oss på Facebook og Instagram!

På Facebooksiden til ANSA SHS kan du holde deg løpende oppdatert på det som skjer av aktiviteter og se bilder fra turer og prosjekter. Følg oss også på instagram, ANSA.SHS og SHS.PECS.