Visste du at alle ANSA-medlemmer kan søke om Goodwill-støtte til sosiale sammenkomster? Sine Schei benyttet seg nylig av Goodwill-ordningen og dro ut på middag med tre medstudenter.

Støtteordningen Goodwill gjør det mulig for deg som ANSA-medlem å finne på noe sosialt uten å gå i underskudd.

Les mer og søk om Goodwill

Sine Schei benyttet seg nylig av Goodwill-ordningen. Hun er tidligere president i ANSA og nå hovedstyremedlem. Sine tar en master i internasjonale utviklingsstudier ved Geneva Graduate Institute i Sveits. Goodwill-pengene ble brukt på en hyggelig middag med tre medstudenter.

— ANSA Sveits gjør en kjempejobb, men for oss i Genève har det vært vanskelig å få med oss aktivitetene. Jeg tenkte derfor at det var hyggelig å søke om Goodwill for å få støtte til et arrangement for oss som går på samme universitet. Vi ønsket å bli bedre kjent og øke engasjementet rundt ANSA, sier Sine.

— Dette var første gang jeg brukte ordningen, men søknadsprosessen var enkel og gikk fort. Vi hadde det veldig hyggelig, og er alle veldig glad for støtten vi fikk til å avholde arrangementet! Hadde vi ikke fått innvilget søknaden hadde vi nok møttes på et vis uansett, men det er vanskelig å få til så mye spennende på et stramt studentbudsjett. Jeg anbefaler absolutt alle om å søke om Goodwill dersom dere skal holde et arrangement litt frem i tid.

Vil du søke om Goodwill-støtte?

Send inn en søknad, enten arrangementet er stort eller lite. Goodwill kan gå til alt fra julebord, halloweenfest og sommeravslutning til en middag for to.

Husk at fristen for å søke er senest én måned før arrangementet! 

Les mer og søk om Goodwill