ANSA Tampa er et av USA sine nyere lokallag, og ble opprettet i 2018! Likevel har lokallaget hatt stort engasjement, da det er mange norske studenter i Tampa.

Florida er kjent for fint vær – og været i Tampa er ikke noe å klage over. Den kalles en «16-timers»-by siden det skjer så mye rundt i byen fra tidlig på morgningen til langt ut på natten. Det er absolutt verdt å studere i Tampa, også er en kort kjøretur til Orlando, St. Petersburg (ikke forveksle med Russlands Saint Petersburg) og Clearwater. Clearwater har noen av de fineste strendene du kan finne i Florida og USA, så verdt å studere i Tampa kun for den grunnen!

ANSA Tampa styret:

Lokallagsleder: Joakim Kristensen

Heihei! Mitt navn er Joakim, og jeg er leder i ANSA Tampa. Jeg startet ANSA Tampa sammen med resten av styret i november siden vi så behovet etter et ANSA lokallag i Tampa., Jeg studerer internasjonal business og entreprenørskap på University of Tampa, og har kun 1.5 år igjen av min bachelorgrad her. Skolen ligger midt i Downtown Tampa med masse muligheter for å bygge nettverk både sosialt og med jobb senere etter bachelorgraden, og studentmiljøet på skolen er veldig bra!

Kontakt meg gjerne for mer informasjon om studentlivet på min private Facebook eller ANSA Tampa sin Facebook-side. Hvis du foretrekker mail, så send gjerne en mail til Tampa@ansa.no eller min personlige mail: jokrizo@gmail.com.

 

                                        

 

Nestleder: Monica Øverås

Hei! Mitt navn er Monica. Jeg er 23 år og studerer Cybersecurity ved University of Tampa. Jeg tok freshman året mitt ved en amerikansk skole i Norge som heter American College of Norway og hadde valget til å dra til hvilken som helst skole i USA da jeg var ferdig der. Valget falt da på University of Tampa etter å ha undersøkt mange forskjellige alternativer.

Å dra ned hit er en beslutning jeg aldri kommer til å angre på. Jeg har alltid hatt lyst til å studere i et varmt klima og da passet Florida helt utmerket for meg. Campusen er helt nydelig og jeg har hatt utrolig mange gode professorer i løpet av mitt første år her. Når jeg har fritid er jeg glad i å ligge ved bassenget, slappe av i hengekøye ved elven på skolen og bare henge med venner.

Vi er et stort miljø av norske studenter og å bli med i ANSA Tampa har gjort at jeg har truffet mange av mine nærmeste venner her nede. Blant annet min nåværende roomie! Jeg vil anbefale Tampa på det varmeste til alle norske studenter som ønsker å studere i USA.

 

                                 Picture8.png

 

 

Økonomiansvarlig: John André Andersen

Heisann! Mitt navn er John André, jeg er 24 år og student ved The University of Tampa i Florida. Jeg er seniorstudent ved College of Business, hvor jeg tar en Bachelor i Cybersecurity. Jeg er stor på teknologi og skolen er en av få skolen på verdensbasis som tilbyr en bachelor og mastergrad innen cybersecurity.

Jeg valgte faktisk Tampa fordi jeg ville bo i et klima helt annerledes enn Norge. Da passet Florida som byr på sommer året rundt. Jeg stortrives i Tampa, hvor tiden min brukes på venner, bassenget, strender i verdensklasse og selvfølgelig skolebøkene. Tampa har også et ganske stort Norsk samfunn, med et tjuetalls Norske studenter.

University of Tampa er en veldig bra skole med fokus på academia, det er en av landets beste Business- og Nursing-skoler. Skolen driver aktivt med viderebygging og utvikling av campus, hvor formålet er å bygge seg mot en Ivy-League skole.

Jeg kan ikke anbefale University of Tampa og Tampa som en by nok.

 

                                               Picture7.png