Bli kjent med norske studenter i NY gjennom lokallaget ANSA New York.

New York City har mange kallenavn, men er mest kjent som byen som aldri sover.
Uansett hvor du befinner deg i storbyen, er det ting som skjer døgnet rundt. Byen er full av liv, med alt fra gateartister og turister til ikoniske gule taxier og musikk fra byens mange barer og nattklubber.

Som student i en storby kan man støte på utfordringer og lengsler. Da er det godt å ha en trygg, sosial arena som ANSA. Gjennom ANSA New York møter du andre norske studenter til quiz, pikniker i parken, bar-til-bar og mye smil og latter. I et unikt og godt samarbeid med Sjømannskirken i New York tilbyr ANSA New York også mye mer enn bare fest og moro. Vi skaper en tilhørighet og trygghet som vil støtte og hjelpe deg gjennom dine år som student i utlandet. 

Velkommen som student i verdens beste by!

 

Lokallagstyret

Kontakt oss på NewYork@ansa.no eller på vår Facebookside :)

Lokallagsleder: Katharina Hagesveen

Hei! Mitt navn er Katharina Janner Hagesveen og jeg er leder i ANSA New York. Jeg er junior / rising senior på Columbia University. Columbia ligger på upper west side på Manhattan i hjertet av New York. Selv om universitetet ligger midt i en storby, har den en utrolig fin campus som legger til rette for mye sosialt og nettverksbygging. Jeg har bodd til og fra i USA siden 2014, men kun vært i New York i litt over ett år og jeg stortrives her.

Favorittstedet mitt i New York er Riverside Park på Upper West Side, det er en public park som ligger helt nede ved Hudson River. Perfekt sted for å slappe av, trekke litt frisk luft og escape den travle storbyen. 

Dersom det er noen som har noen spørsmål om New York eller studentlivet generelt i USA er det bare å ta kontakt!

                                                Screen Shot 2019-08-14 at 4.59.21 PM.png

 

Nestleder: Mathilde Aas Henriksen

Heisann!

Mitt navn er Mathilde Aas Henriksen og jeg er for skoleåret 19/20 nestleder for ANSA New York. Jeg studerer kommunikasjon og statsvitenskap på Pace University, og jeg er godt i gang med mitt siste semester. Mitt favorittsted i New York er definitivt Central Park, så jeg håper så mange som mulig vil være med på ulike aktiviteter og hygge der. Ellers elsker jeg å vandre rundt og titte på alt denne fantastiske byen har å by på. Gleder meg til å bli kjent med hver og en av dere!

                                               Screen Shot 2019-08-14 at 4.59.13 PM.png

 

Informasjonsansvarlig: Hedda Davidsen

Heihei! Mitt navn er Hedda og jeg har vært student i New York siden 2016. Nå holder jeg på med en mastergrad i branding and integrated communications ved The City College of New York. Skolen ligger i Hamilton Heights, helt i øvre del av Upper West Side på Manhattan. Men jeg bor selv i Bushwick i Brooklyn og elsker det! Vintage shopping, fantastisk uteliv og dødsbra utvalg av forskjellig typer mat er bare noen grunner til at jeg valgte å bo i Bushwick. 15 minutter med toget så er jeg midt på Manhattan hvor man kan gjøre og finne alt man vil, til alle tider på døgnet. 

New York er et helt fantastisk sted å bo, og et enda bedre sted å være student. Når jeg ikke er på skolen liker jeg å utforske nye spisesteder, roof topper, eller vintagebutikker med gode venner. 

Favorittstedet mitt å oppholde meg er Greenwich Village.

                                             Screen Shot 2019-08-14 at 4.59.29 PM.png

 

Økonomiansvarlig: Victoria Aas Henriksen

Hei! Jeg er Vic og går master i Global Affairs ved NYU. Jeg har også studert ved Boston University og svarer gjerne på spørsmål om begge byer og skoler! Jeg elsker NYU for all maten og er alltid med på å utforske nye spisesteder, bydeler eller parker. Ta gjerne kontakt, eller bli med på ANSA-arrangementer!

                                          Screen Shot 2019-08-14 at 4.58.57 PM.png