Bli kjent med norske studenter i SF Bay-area gjennom lokallaget ANSA Bay-area! San Francisco har litt av alt, og San Francisco’s «Golden Gates» ønsker alle velkommen til dette unike området.

ANSA Bay-area jobber for at studenter I San Francisco området skal ha en best mulig studieopplevelse. Vi oppfordrer alle i området til å utforske hva denne særegne byen har og tilby, alt fra majestetiske naturopplevelser til et yrende natteliv. Det er ikke uten grunn at det finnes knapt en by i verden som har fått æren av å titulere flere sanger enn det San Francisco har!

Hovedfokuset for våre arrangementer er at du som deltaker skal få muligheten til å møte andre studenter, og selvfølgelig ha det gøy! Vi prøver å ha så mange arrangementer som mulig hvert semester, og signaturen vår Cable Car – tour er et must for alle i hele bay området! Vi i styret har bodd i byen over lengre tid og kjenner byen veldig godt, vi kan derfor bidra med tips og oppdateringer om hva som foregår i området.

Om du skal bli eller allerede er student i SF Bay-area og har spørsmål så kan nå oss på Facebook eller via mail: bayarea@ansa.no

Leder: Christian Schjørn

Mitt navn er Christian Schjørn, jeg er 21år og kommer fra Oslo. Siden 2018 har jeg bodd i byen og studert finans ved University of San Francisco. Siden første gang jeg besøkte byen har jeg vært sikker på at dette er stedet jeg ønsket å studere. San Francisco har et veldig variert og spennende bybilde noe som har gjort studietiden veldig interessant og givende.

Nestleder: Espen Lynne

Hei! Mitt navn er Espen Lynne, jeg er 21 år og kommer fra Bærum. Jeg valgte San Francisco for storbyens særegne unike sjarm, og startet studiene her januar 2019. Jeg tar en Bachelor i Business administration på Hult International Business School og trives veldig med det. Når jeg ikke studerer liker jeg å være aktiv og nyte alle mulighetene vestkysten har å tilby, som for eksempel ski-turer til lake Tahoe. Også glad i å være sosial å utforske San Franciscos yrende natteliv med venner.

Økonomiansvarlig: Mikkel Ovesen

Mitt navn er Mikkel Ovesen, og jeg er nestleder i ANSA San Francisco. Jeg er 20 år gammel og kommer fra Bærum. Mitt første møte med San Francisco var på ferie for noen år siden. Jeg forelsket meg, og bestemte meg på stedet at jeg skulle studere der. I dag, 5 år senere, tar jeg en Bachelor’s degree i Finance på University of San Francisco. San Francisco er byen som aldri slutter å gi, og hvor mulighetene er uendelige; både profesjonelt og underholdningsmessig! Jeg tror derfor sterkt på at San Francisco er en av de, om ikke den beste studentbyen i verden. Bare å ta kontakt hvis du lurer på noe. Gleder meg til å møte deg!

 

                            68336179_370074346997080_1295308917533835264_n.jpg