Bli kjent med norske studenter i SF Bay-area gjennom lokallaget ANSA Bay-area! San Francisco har litt av alt, og San Francisco’s «Golden Gates» ønsker alle velkommen til dette unike området.

ANSA Bay-area jobber for at studenter I San Francisco området skal ha en best mulig studieopplevelse. Vi oppfordrer alle i området til å utforske hva denne særegne byen har og tilby, alt fra majestetiske naturopplevelser til et yrende natteliv. Det er ikke uten grunn at det finnes knapt en by i verden som har fått æren av å titulere flere sanger enn det San Francisco har!

Hovedfokuset for våre arrangementer er at du som deltaker skal få muligheten til å møte andre studenter, og selvfølgelig ha det gøy! Vi prøver å ha så mange arrangementer som mulig hvert semester, og signaturen vår Cable Car – tour er et must for alle i hele bay området! Vi i styret har bodd i byen over lengre tid og kjenner byen veldig godt, vi kan derfor bidra med tips og oppdateringer om hva som foregår i området.

Om du skal bli eller allerede er student i SF Bay-area og har spørsmål så kan nå oss på Facebook eller via mail: bayarea@ansa.no

Styret 2022/2023:

Leder: Philippa Ava Andrassy Gretland

Nestleder: Jo Krumsvik 

Økonomiansvarlig: Johan Gabriel Gørrissen Gorrissen