Landsstyret i ANSA USA består av landsleder, nestleder, økonomiansvarlig og informasjonsansvarlig. Disse er ansvarlige for ANSA USA ett år av gangen og velges ved et årlig landsmøte. Vi er der for deg før, under og etter dine studier i USA.

Fellesmail

usa@ansa.no

Landsleder

William er årets landsleder for ANSA USA, og det er hans oppgave er å overse den daglige driften av ANSA USA. William gjør en kjempeinnsats i landsstyret, og med sin enorme arbeidsvilje, energi og gode humør gjør han landdstyret i ANSA USA fantastisk morsomt å være med i. William går University of Illinois Urbana Champaign, nær Chicago. Det er et spennende sted, med ikoniske campus-trekk og høyt nivå både akademisk og sosialt! For øyeblikket befinner han seg likevel i Washington D.C, hvor han jobber for International Law Institute til sommeren. Blir et tettpakket skjema, men så utrolig givende det er! Han tar for tiden sin bachelor i statsvitenskap, med major i internasjonal politikk og minor i økonomi.

 

                                                  56721581_528313207694589_908994356063502336_n.jpg

 

Nestleder

Ole Martin Aabrek Næss 
Nestleder.usa@ansa.no

Ole Martin Aabrek Næss er årets nestleder for ANSA USA. Han går på Hawai’i Pacific University, og lever øytilværelsen på Hawaii. Her tar han en Bachelor of Science i Business Administration, med en major i economics. Ole er opprinnelig fra Bergen, og har vært leder i ANSA Hawaii siden Januar 2018. Noen funfacts om Ole inkluderer at han skulle bli Brann spiller da jeg var liten, men det ble med 4. divisjon. Drømmejobben er å bli reiselivssjef i Bergen etter å ha reist verden. I tillegg til dette har Ole verre håndskrift enn en 6-åring, og fikk 2 x andreplass i 20-24 års klassen i Hawaii’s halvmaraton. Ole står opp kl 06:00 for å se Brann, og hans guilty pleasure er Kaffe og Bailey’s etter en lang uke. Ole fikk også kjeft fra morfar for å ha bannet på tv da TV2 stakk en mikrofon i fjeset hans etter et tap.

 

                                              57094373_301478850748917_8819445450886086656_n.jpg

 

Økonomiansvarlig

Hannah Christine Berggren
okonomi.usa@ansa.no

Hannah Christine Berggren er 24 år gammel og kommer fra Kongsvinger. Hun har tidligere tatt en bachelor i Samfunnsøkonomi og Globalisering og har nå valgt å gå videre med en Master of Science i Finance i New York. Hun har studert i New York siden 2014 og fortsetter utdanningen sin i der. New York ble et tilfeldig valg for henne da hun tidligere bodde i Seattle og ønsket å oppleve noe helt nytt. Første året av bacheloren tok hun på The American College of Norway i Moss som samarbeider med flere universiteter i USA, blant annet Adelphi University rett utenfor New York City. Hun besøkte derfor New York og bestemte seg raskt for at det var her hun ønsket å være. Hannah synes New York er en fantastisk spennende by med unike muligheter og som har introdusert henne for mange flotte mennesker fra alle verdens kriker og kroker! Hannah har i år store planer om å fortsette å øke engasjementet i ANSA på nasjonalt og lokalt nivå, samtidig som hun ønsker å fokusere mer på karriereutvikling og nettverksbygging. Hun gleder seg veldig til å bli bedre kjent med norske studenter på tvers av USA og lære mer om arbeidet til lokallagene. Det kommer til å bli et flott ANSA år!

 

                                     11094765_10152588464566442_6680791764798669174_o.jpg

 

Informasjonsansvarlig

Thea Holtlund Jacobsen

info.usa@ansa.no

Thea er årets informasjonsansvarlig i ANSA USA, for andre år på rad. Hun er en blid og sprudlende jente, og kan hjelpe deg med hva enn det skulle være i din elektroniske ANSA-verden. Thea har hovedansvar for sosiale medier, ANSA sin nettside, mail og arrangementer. Hun studerer nå på sine to bachelorgrader i Marketing Communications og Global Studies på California Lutheran University, med en minor i Business Administration. Hun valgte å flytte til USA for å oppleve noe helt nytt, og for å lære nye ting. Utover dette er Thea veldig glad i joikaboller og Dan Børge Akerø, og hennes guilty pleasure er Ru Paul's Drag Race. Er det noe du lurer på angående ANSA eller studier i USA er det bare å sende Thea en melding, så får du svar på det du lurer på. Godt semester!

 

                                     IMG_3712.jpg