Winchester ligger en times kjøretur sør for London, og er rangert som en av Englands vakreste byer. Som Englands tidligere hovedstad er byen kjent for historiske severdigheter og engelsk idyll. Det er gåavstand til det meste og universitetet ligger kun 10 minutter unna sentrum. Her kan du lese mer om byen og studietilbudet.

For tiden er det ikke noe aktivt lokallag i Winchester, ta kontakt med landsleder i UK dersom du vil starte lokallag.

Hva skal til for å starte et lokallag? Les her: Engasjer deg i ANSA!

Om Winchester

Studieliv og tilbud

University of Winchester har et bredt utvalg av studieretninger på bachelor-, master- og doktorgradsnivå. Universitetet har nærmere 6000 studenter, noe som gjør at forelesningsgruppene er personlige, der man har et godt forhold til både medstudenter og forelesere. Samtidig er det et stort utvalg av ukentlige sosiale arrangementer og universitetet tilbyr diverse fasiliteter som et stort bibliotek, treningssenter, nattklubb, kaféer og spisesteder.

Uteliv

Ved siden av universitetet, tilbyr Winchester et pulserende uteliv, med prisvinnende restauranter, puber og barer. Winchester har blitt tildelt  ’’The Purple Flag Award’’ siden 2010, som blir gitt til byer som er spesielt trygge og trivelige i henhold til uteliv.

Shopping

Winchester tilbyr unike butikker, alt fra nisjébutikker, til de mer veletablerte engelske kjedebutikkene. Det holdes også Englands største ’’Farmers market’’, samt antikvitetsmarked og en av de mest kjente julemarkedene i Europa. For et større utvalg er det også tog og buss-muligheter direkte til London og Southampton, samt andre destinasjoner med hyppige avganger.