Vil du studere i en by full av historie, men med et moderne preg? Da er Southampton byen for deg! Strategisk plassert bare en liten time unna London finner du en av Englands største studentbyer, med mer enn 35.000 studenter fordelt på to universiteter: Southampton University og Southampton Solent University.

Nytt styre søkes! 

ANSA UK er på jakt etter studenter i Southampton som har lyst til å sitte i lokallagstyret til ANSA Southampton.


Et styre må bestå av minst en leder og økonomiansvarlig, og man kan supplere med flere stillinger skulle det være nødvendig. Eksempel på andre stillinger kan være arrangement- og webansvarlig. Alle verv er like viktige og utgjør en forskjell for norske medstudenter i utlandet.

Som styremedlem i et lokallag arrangerer man ulike sammenkomster for norske studenter på studiestedet. Hvilke arrangementer som avholdes er helt opp til styret, men det stilles krav til at det årlig blir avholdt et styrevalg.

Hvorfor engasjere deg? 

Et tillitsverv i ANSA kan gi deg nyttige erfaringer, flotte opplevelser, et nytt nettverk og ikke minst får du bidratt til å gjøre hverdagen til andre utenlandsstudenter enda bedre!

Kunne du tenke deg å engasjere deg utover studiene dine i Southampton?  

Kontakt ANSA UKs informasjonsansvarlig  på info.uk@ansa.no

Om Southampton

Southampton University er globalt kjent både for sine ingeniør-linjer og sitt brede utvalg innenfor Maritime Law utdannelse. På Southampton Solent University kan du studere alt fra grafisk design, reklame, ”fotball-studies” til den meget anerkjente Maritime Business. På begge universitetene er det en stor norsk studentandel, som er positive, engasjerte og fulle av sprell og fanteri! Her arrangeres flere sosiale sammenkomster, og du går aldri en måned uten å få en ekte norsk vaffel servert.

Southampton har rundt 240.000 innbyggere totalt, og det er ikke uten grunn at det på folkemunne blir kalt for ”Little London”. Her er det folk fra alle forskjellige bakgrunner, uten at man mister den klassiske engelske kulturen. Southampton er også nærmeste nabo til en rekke kjente severdigheter. New Forest National Park ligger bare 5 minutter unna med tog, hvor man har en endeløs rekke av turmuligheter, både til fots og sykkel. Innenfor en time unna har man enda flere muligheter; Winchester, kjent for sin gamle bebyggelse, Stonehenge, Salisbury katedral, Portsmouth havn er alle kjente severdigheter man lett kan dra og besøke. Southampton passer for deg som vil bo sentralt, studere ved store universiteter, men fortsatt vil komme unna storbyens mas og kjas. Det sterke norske miljøet vil ta deg velkommen med åpne armer, enten du kommer som student eller som en potensiell ny student. Ta en tur da vel, La Margheritas venter på deg!

 

Følg ANSA Southampton på Facebook!