Plymouth er omtalt som Britain's Ocean City og ligger på vestkysten av England i Devon. Byen har ca. 250.000 innbyggere og har en lang tradisjon innenfor det maritime. Med rundt 30.000 er University of Plymouth et stort universitet i en liten by som gjør studentmiljøet veldig bra. På denne siden finne ut informasjon om hvordan du kan kontakte oss, om byen, studiemuligheter og lokallaget.

For tiden er det ikke noe aktivt lokallag i Kingston, ta kontakt med landsleder i UK dersom du vil starte lokallag.

Hva skal til for å starte et lokallag? Les her: Engasjer deg i ANSA!

 

Om Plymouth

Plymouth ligger ca. 3 timer med tog fra London med flere daglige avganger. Plymouth har en lang kyst på den ene siden og nydelige Dartmoor nasjonalpark på andre siden. Plymouth grenser til Cornwall som er England sitt surfe-paradis. Plymouth er omtalt som Britain's Ocean City da byen er kjent for sine tradisjoner innenfor seiling, fisking og marine tradisjoner. Dette er byen Mayflower reiste fra i 1620.

University of Plymouth

University of Plymouth er et stort universitet med rundt 30.000 studenter med et bredt utvalg av studiemuligheter for bachelor-, master- og doktorgrader. Universitetet har også et bredt utvalg av både sportsklubber og societies, så sjansen for at du finner noe som passer deg er stor. Det er også mulig å starte nye sportsklubber og societies gjennom UPSU (University of Plymouth Student Union).

ANSA Plymouth

ANSA Plymouth er helt nytt og ble opprettet vinteren 2018. Vi gleder oss til å sosiale sammenkomster med de norske studentene i Plymouth som f.eks julebord, 17. Mai og andre morsomme arrangementer. Styret i ANSA Plymouth er allerede i samarbeid med universitetet om å få flere norske studenter hit.

 

Om det skulle være noen spørsmål om Plymouth, studiestedene eller ANSA Plymouth er det bare å ta kontakt.