Wien er verdenskjent for sitt yrende kulturliv, og kan tilby flotte parker, restauranter med mat fra hver en verdenskrok, vinbarer og vingårder, slott, tradisjonelle kafeer, handlegater og mye mer.

Byen er også en flott studentby med rundt 240 000 studenter og har en rekke universiteter og høyskoler i og rundt bykjernen. Kollektivtilbudet i byen er godt, og ikke minst billig for studenter. Wien ligger plassert helt øst i Østerrike, og ligger tett på landegrensene til Tsjekkia, Slovakia og Ungarn, og det er dermed kun en kort togtur som skal til for å dra på en utenlandsreise.

ANSA Wien

ANSA Wien arrangerer jevnlig sosiale arrangementer, som f.eks. restaurantbesøk, 17. mai feiring, skiturer og julemiddag. Lurer du på noe eller har lyst til å møte nye nordmenn i utlandet er det bare å kontakte oss. 

Har du lyst til å bli aktiv? Da ønsker vi å høre fra deg! Vi ønsker å bli mer aktive, og trenger den hjelpen vi kan få. Det spiller ingen rolle om du er Erasmus-student eller tar hele graden her, så lenge du er motivert og klar for å bidra hører vi gjerne fra deg. 

Styret for Skoleåret 2022/2023 er:

  •       Lokallagsleder: Markus Sveggen
  •       Arrangementansvarlig: Marius Svartås
  •       Økonomiansvarlig: Magnus Fosså

 

For mer informasjon eller spørsmål:

Facebook: ANSA Wien

Email: wien@ansa.no

Instagram: ansa.wien