Helgen den 19.-21. Mars var det endelig duket for et av høydepunktene for ANSA Østerrike; nemlig vår årlige skitur! I år gikk turen til Zedlitzdorf i nærheten av Klagenfurt og skistedet Bad Kleinkirchheim. For anledningen hadde vi leid Schloss Berg Klösterle, som er et lite slott i Zedlitzdorf. Slottet var utrolig fint og stort med utsikt utover dalen.

På fredag dro vi fra Salzburg, Graz og Wien for å møtes på slottet, og da det var selvfølgelig fredagstaco på menyen. Senere på kvelden ble det kortspill, badstue og god stemning rett og slett!

Skitur11.jpg

Skitur12.jpg

Neste dag sto vi tidlig opp for å dra i bakken og for å gå på tur. 

Skitur10.jpg

Det var helt fantastisk vær! Både i bakken og på gåtur spiste vi lunsj i kun sports-BH og baris. Etter gåturen var det også flere av oss som dro på spa. På kvelden kom vi hjem fra bakken og gåtur, og de barskeste i gruppa valgte å ta seg en svømmetur med froskene i den lille andedammen ved siden av slottet.

Så var det endelig tid for felles middag på slottet! Det ble lagd et stort bål utenfor der vi grillet pølser, kringle og annet snadder ut i de sene nattetimer.

Skitur6.jpg

Neste morgen var vi tidlig oppe for å pakke og dra hjem. Noen av oss utnyttet den siste dagen og det fantastiske været til å ta en ekstra tur i bakken og sightseeing i området.

Skitur7.jpg

Skitur14.jpg

Vi i styret takker for en meget bra hyttetur og gleder oss allerede til neste gang vi skal på tur med denne go’gjengen! Auf wiedersehen!