Landsstyret i Østerrike består av landsleder, nestleder, økonomiansvarlig, eventer & sosiale medier og informasjonsansvarlig. Disse posisjonene og eventuelt andre relevante posisjoner velges på landsmøtet som avholdes årlig. Vi i landsstyret i ANSA Østerrike ønsker alle medlemmer velkommen til å delta på arrangementene våre! Følg siden vår på Facebook - "ANSA Østerrike" for å få siste nytt om hva som skjer. Du kan også finne oss på Instagram under brukernavnet "ansaosterrike."

Kontaktinformasjon for styret 2020

Landsleder

Jeg heter Magnus Rosenvinge Hjelle og studerer master i International Business and Management ved Management Center Innsbruck (MCI). Jeg kommer fra vakre Lofoten og Vesterålen så veien var kort til å søke studier i hjertet av Alpene. Her bruker jeg tiden på ski, sykkel og til fots i fjellene når jeg ikke er på skolen. Håper du også velger Østerrike som studiedestinasjon, det vil du ikke angre på! Kontakt meg gjerne på +4793896601.

landsleder.osterrike@ansa.no 

 

Styremedlem

Eleni2.jpg

Jeg heter Eleni Glavas og er styremedlem i ANSA Østerrike. Jeg studerer medisin og har nå bodd i Østerrike i seks år. Tiden har gått fort og jeg trives kjempegodt! Er det noe du lurer på angående studier eller livet i Østerrike generelt, er det bare å ta kontakt!

styremedlem.osterrike@ansa.no

 

Økonomiansvarlig 

bilde fjelltur.jpg

Hallo! Jeg heter Stina, studerer medisin på tredje året fra høsten av og er nå økonomiansvarlig for ANSA Østerrike. Jeg havnet i grunnen litt tilfeldig både på medisinstudiet og i Østerrike, men har ikke angret et sekund! Så send en mail om du lurer på noe, så svarer jeg mer enn gjerne på løst og fast, om det å flytte utenlands, hvorfor man skal studere i akkurat Østerrike, eller kanskje bare om hvor det er greit å handle matvarer!

okonomi.osterrike@ansa.no

Arrangementer i Østerrike

Se flere arrangementer