ANSA Frankrike, Italia, Sveits, Østerrike og Spania & Portugal inviterer til en kickstart på året i den herlige byen Nice, siste helgen i september.

ANSA Frankrike, Italia, Sveits, Østerrike og Spania & Portugal inviterer til en kickstart på året i den herlige byen Nice, siste helgen i september.

MELD DEG PÅ ved å trykke på denne linken: https://www.checkin.no/event/18804/kick-off-og-organisasjonskurs-i-nice-m-ansa-soer-europa

Både nye og gamle studenter er hjertelig velkomne til en uforglemmelig helg i Nice. Det vil bli arrangert både organisasjonskurs og sightseeing i god ANSA-ånd med gode muligheter for å utforske denne sydfranske perlen av en by.

Sitter du i et lokallagstyre i enten Frankrike, Spania og Portugal, Østerrike, Sveits eller Italia? Da er dette helgen for deg. Det blir kursing av alle tillitsvalgte som vil gi dere i lokallagsstyrene verdifull kunnskap om ANSA som organisasjon. Dette er en gyllen mulighet til å bli kjent med hva ANSA driver med både lokalt og sentralt samt å bli kjent med andre utenlandsstudenter i Sør-Vest-Europa.

Vi håper å se deg i sensommersola i Nice! Den franske rivieraen venter!

PRISER (Hostell og restaurant lørdag kveld):

- ANSA-Medlem m/hostell: 450,-

- ANSA-Medlem u/hostell: 275,-

- Tillitsvalgte i regions-, lands- eller lokallagsstyrer i ANSA Frankrike, Italia, Sveits, Østerrike eller Spania & Portugal: 350,-

- Ikke ANSA-Medlem m/hostell: 950,-

- Ikke ANSA-Medlem u/hostell: 650,-

 

Bli medlem i ANSA her (40,- per mnd): https://student.ansa.no/registration

Meld deg på her: https://www.checkin.no/event/18804/kick-off-og-organisasjonskurs-i-nice-m-ansa-soer-europa

OBS! Frist for påmelding er 22. september kl. 23:55!

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/334747434077670/