Her inne kan du lese litt om hvem vi i ANSA Aalborg-styret er, hva ANSA Aalborg står for, hva vi driver med og hvilke fete arrangementer vi har. Hvis du lurer på hvorfor du som student i Aalborg burde bli medlem i ANSA, finner du også det her. Og det burde du selvfølgelig!

ANSA i Aalborg står sterkt og vi jobber hele tiden for å være mer synlig, lage gode arrangementer, skape et godt studiemiljø, gi god og bred informasjon om Aalborg som studiested og generelt være til stede for de norske studentene i Aalborg.

ANSA Aalborg består av et styre med seks medlemmer som er her for å gjøre studietiden i Aalborg så god og trygg som mulig for norske studenter. Hvem vi i styret er kan du se lenger ned på siden eller ved å trykke her. Har du spørsmål kan du skrive til oss på ANSA Aalborg sin Facebook-side eller på mail aalborg@ansa.no. Hvis du vil komme i kontakt med andre norske studenter i byen kan du bli med i facebookgruppen Norske studenter i Aalborg. Følg oss også gjerne på Instagram. Søk etter ANSAAalborg. 

Årlige arrangementer

Hvert semester arrangerer ANSA Aalborg en rekke arrangementer, både av det festlige slaget og av det mer sobre slaget. Vi har våre faste arrangementer, slik som 17.mai-feiring, julebord, pubcrawl en gang i semesteret og styrevalg før sommeren, og ellers sper vi på med det som skulle friste. Det siste året har vi både stått på stand ved skolestart, arrangert bli-kjent-kveld, quiz-kveld, grilling i parken og paintball. Arrangementene er stortsett alltid åpen for alle, men ofte er det en fordel å være medlem av ANSA for å få de mest gunstige prisene. Det er i grunn kun fantasien som hindrer hva vi i styret kan finne på for dere, og forslag tas alltid godt i mot! 

Bli med på arrangementer og møt andre norske i Aalborg! Følg med på hjemmesiden eller lik ANSA Aalborg på Facebook for oppdateringer om arrangementer og hva vi ellers driver med. Du kan også følge oss på Instagram. Søk på ANSAAalborg, så finner du oss. 

Bli medlem! 

Å bli medlem av ANSA gir mange gode fordeler for deg som utenlandsstudent, og samtidig støtter du en organisasjon som alltid jobber for å gjøre livet som utenlandsstudent bedre. Det koster kun 430 kroner for 1 år og 290 kroner for 6 mnd, og det kan du bli med det samme ved å trykke her.

Hvorfor bli medlem av ANSA?

Ved å være medlem av ANSA får du ikke bare billigere arrangementer med oss i ANSA Aalborg, du får også tilgang på markedets beste studentforsikring! Andre goder er forskjellige tidsskrifter til rabattert pris, eclue ordbok, hjelp i utlandet, dobbelmedlemskap med andre studentforeninger og mye mer. 

Det mange ikke vet om ANSA, er at vi ikke kun er her for fest og moro, vi er her også hvis du trenger oss. Hvis ulykken skulle ramme, en stor tragedie finne sted, hvis du skulle bli syk eller føle deg ensom, eller hvis det dukker opp noe trøbbel med utleieren din, så kan du ta kontakt med oss. Vi har taushetsplikt og vil gjøre det vi kan for å hjelpe deg. Med ANSA reiser du nemlig ikke alene! 

Ved å være medlem i ANSA støtter du også den jobben ANSA gjør, både lokalt og sentralt. For oss i ANSA Aalborg betyr flere medlemmer mer støtte til å lage fete og relevante arrangementer for deg! Sentralt jobber ANSA hele tiden for å gjøre livet som utenlandsstudent bedre og mer gunstig. Og ANSA får ofte gjennomslag!

Les mer om medlemskap og hvilke goder du kan få her.

Styret i ANSA Aalborg 2016/2017

Hvert år velges det nytt styre i ANSA Aalborg, og for skoleåret 2017-2018 finner du følgende gjeng med glade og engasjerte mennesker i styret. Vi gjør alt vi kan for å gjøre din studietid i Aalborg så trygg og god som mulig. Er du nysgjerrig på hvem vi er eller hva vi gjør, eller har du spørsmål til studier eller livet i Aalborg, ikke nøl med å ta kontakt! Under bildet finner du informasjon om hvem vi er, hvilke verv vi er og hvordan du kan kontakte oss. Vi har også en egen kontaktperson :) Finn kontaktinformasjon nederst på denne siden eller trykk her.

 

Navn, verv og kontaktinformasjon:

Navn: Alvilde Haug Skullerud
Stilling: Leder
Skole: Aalborg Universitet
Studie: Psykologi
E-post: askull14@student.aau.dk
Tlf: +45 25730005

Navn: Kjetil Esperaas
Stilling: Nestleder
Skole: UCN
Studie: Fysioterapi
E-post: kjetil2esperaas@gmail.com
Tlf: +47 95935264

Navn: Aleksander Pedersen
Stilling: Økonomiansvarlig
Skole: Aalborg Universitet
Studie: Energi ingeniør
E-post:  apede94@gmail.com
Tlf: +45 61464305

Navn: Andreas Kavli Gundersen
Stiloleling: Web- og rekrutteringsansvarlig
Skole: UCN
Studie: Fysioterapi
E-post: andreaskavligundersen@gmail.com
Tlf: +45 42748171

Navn: Ole Martin Odland
Stilling: Kontaktperson
Skole: UCN
Studie: Markedsføringsøkonomi
E-post: ole.martin.odland@gmail.com
Tlf: +45 22920235

Navn: Hanna Kraggerud
Stilling: Styremedlem
Skole: UCN
Studie: Fysioterapi
E-post: hanna.kraggerud@outlook.com
Tlf: +45 93864862

 

Foto: Privat