OPPDAG VERDEN - gjennom studiene, er ANSAs turné om studier i utlandet. Du trenger ikke å organisere flere arrangementer om studier i utlandet i løpet av studieåret, da ANSAs Infosenter kommer med alle ANSAs etisk godkjente agenter, samt Lånekassen (på enkelte datoer).

Målet med turnéen er å gi VG2 og VG3 elevene på din skole en komplett oversikt over studiemulighetene i utlandet slik at de gjør et velinformert og trygt valg. I tillegg vil vi informere de om hvilke finansierings- og godkjenningsordninger som er aktuelle å vite om hvis de reiser til utlandet for å studere.

Tidspunkt Høst 2021

Uke 41 og 42: Oslo - området
Uke 43, 26. - 28. okt: Online utdanningsmesse for alle elever hele Norge. Les her for mer informasjon og påmelding.

Opplegg

  1. ANSA Infosenter holder en presentasjon som motiverer og informerer om studier i utlandet: 15 minutter
  2. Messe med stands for ANSAs godkjente agenter i kantine/aula eller liknende: ca. 1 time og 30 minutter

Det vi trenger fra deg

  • Mulighet for en 15 minutters presentasjon for vg2 og vg3 elever i et egnet auditorium.
  • Kantine, aula eller lignende i 1 time og 30 minutter
  • Ca. 20 standplasser: 20 bord (ca. 1,40 cm) og 1-2 stoler per stand

Booking

Vi har nå satt opp en foreløpig timeplan for 2021 som er litt redusert i år grunnet Covid 19. Dersom du ønsker å være med i 2022 så kan du booke din skole ved å sende en mail til asne.vang@ansa.no. I ukene 41 og 42 satser vi på å besøke 1 til 2 skoler per dag så vi anbefaler deg å booke turnéen enten om morgenen (kl. 9-11) eller om ettermiddagen (kl. 13-15). Men vi skal forsøke å være så fleksible som mulig.

Viktig!

Det er viktig å understreke at dette er ANSA Infosenters tilbud for å besøke din skole. Henvendelser for enkelt besøk vil derfor ikke være aktuelt i samme skoleåret, verken fra oss eller ANSAs godkjente agenter. Dette tilbudet vil gi elevene dine en bedre oversikt over studiemulighetene i utlandet enn det vi kan på enkelt besøk. Du og elevene på din skole er selvsagt velkommen til å ta kontakt med ANSA Infosenter hele året for å få veiledning.

 

Bilde: Av Poprotskiy Alexey / Shutterstock