De nye hovedstyrerepresentantene har studert i de fleste verdensdeler og har en bred faglig bakgrunn. Nå er de klare til å jobbe for deg.

Foto: Thea Høyer

Hovedstyret er ANSAs øverste organ mellom hver generalforsamling og leder organisasjonen på bakgrunn av de rammene som blir bestemt på generalforsamlingen. Hovedstyret møtes seks ganger i året, men har også tett kontakt mellom møtene. Alle i hovedstyret har i tillegg sine land og utvalg de følger opp. Sakspapirene til hovedstyremøtene er offentlig tilgjengelig, slik at du som ANSA-medlem kan følge med på hva hovedstyret jobber med.

Hovedstyret blir valgt på generalforsamlingen. I tillegg til presidenten, som er styreleder, består hovedstyret av seks nåværende utenlandsstudenter, to tidligere utenlandsstudenter og en representant for de ansatte ved ANSAs sekretariat i Oslo.

President

Hanna Flood

Hanna-1 - Hanna Flood.jpg

 

Hanna er 23 år fra Oslo og har en bachelorgrad i teoretisk fysikk fra Queen Mary University i London. Hanna har hatt vervene økonomiansvarlig og nestleder i ANSA UK, to år som hovedstyrerepresentant og ett år som president.

 

Nåværende utenlandsstudent 

 

Julie Nordmo

HS_NORDMO_BILDE - Julie Nordmo.png

Julie er 25 år fra Kristiansand og har en bachelorgrad i internasjonale relasjoner fra Universidad Europea de Madrid i Spania med utveksling til både Kina og London. Til høsten vil hun fullføre bachelorgraden sin i Madrid. Julie har lang erfaring fra ANSA og startet som lokallagsleder i Madrid allerede i 2015. Siden den gang har hun sittet som både landsleder og nestleder i ANSA Spania før hun i fjor ble valgt inn i hovedstyret.

Land og utvalg: Japan, Danmark, Sverige, Russland, Helsefag

Kontakt: julie.nordmo@ansa.no

 

 

Håkon Rygh

Offisielt bilde - Håkon Skaare Rygh.jpg

Håkon er 24 år fra Oslo og har vært utenlandsstudent både på videregående og har tatt hele studieløpet i Frankrike. Håkon er inne i siste året av en mastergrad i anvendt fysikk ved INSA i Toulouse og vil til høsten jobbe som praktikant i Paris som en del av studiene. Håkon har vært aktiv i ANSA siden han var på utveksling på videregående i 2011 og ble nylig ferdig som landsleder i Frankrike.

 

Land og utvalg: Canada, Tyskland, Ungarn, SHS

Kontakt: hakon.rygh@ansa.no

 

Morgan Alangeh

Bilde til nettsiden - Morgan Alangeh - Morgan Alangeh.jpg

Morgan er 24 år fra Porsgrunn i Telemark og holder på å avslutte andreåret av en mastergrad i Economics and Social Sciences ved Bocconi University i Italia. Han har også en bachelorgrad i samfunnsøkonomi og finans fra Bocconi med utveksling til Tsinghua University i Beijing. Morgan har lang organisasjonserfaring blant annet som tidligere politisk nestleder i Elevorganisasjonen (EO) og fra Natur og Ungdom. I tillegg har han vært aktiv i ANSA Milano og sittet i landsstyret til ANSA Italia.

 

Land og utvalg: Tsjekkia, Slovakia, Polen, AMG

Kontakt: Morgan.alangeh@ansa.no 

 

Kristine Gjøs

Kristine Gjos.JPG

Kristine er fra Sarpsborg og har en bachelorgrad i økonomi og internasjonale relasjoner fra Lancaster University i Storbritannia. Hun har det siste året vært praktikant ved den norske ambassaden i Singapore og jobbet med sosiale medier for FN og Verdens matvareprogram i København. Til høsten starter hun på en master i økonomi og strategi ved Imperial College i London. Hun er også tidligere lokallagsleder for ANSA Lancaster og styremedlem i Econa Lancaster.

 

Land og utvalg: Spania, Frankrike, Italia, Singapore

Kontakt: kristine.gjos@ansa.no 

 

Sophie Selstad

Sophie.jpg

Sophie er 26 år fra Stavanger og tar en Master i Business Administration fra Universitetet i Amsterdam. Tidligere har hun vært på utveksling til McGill University i Canada og tatt kulturstudier i Vietnam. Sophie har flere års erfaring fra landsstyret i Benelux både som nestleder og økonomiansvarlig.

 

Land og utvalg: USA, UK, Irland

Kontakt: sophie.selstad@ansa.no

 

Sara Fossum

Sara Fossum  - Sara Fossum.png

Sara er 23 år gammel og kommer fra Sandnes. Hun har nylig fullført en bachelorgrad i Management fra Universitetet i Manchester med spesialisering innenfor innovasjon, entreprenørskap og bærekraft. Til neste år planlegger hun å begynne på en mastergrad i bærekraft ved University of Sydney i Australia. Sara har også vært markedsansvarlig og landsleder i ANSA UK.

 

Land og utvalg: Australia & New Zealand, Sør-Korea, Kina

Kontakt: sara.fossum@ansa.no

 

Tidligere utenlandsstudent

Johan Liseth Hansen

Johan.JPG

Johan er 26 år og kommer fra Bergen og har studert i både Australia, Nederland og Sverige. Johan har også flere års erfaring fra ulike ledd av ANSA og har det siste året sittet i hovedstyret som tidligere utenlandsstudent. 

 

Land og utvalg: Brasil, Benelux, Sveits, Østerrike, Veterinær

Kontakt: johan.liseth@ansa.no

 

Ida Iselin Eriksson

Ida Iselin.JPG

Ida Iselin er 27 år fra Oslo og har en mastergrad i internasjonal utdanning fra University of Sussex i Storbritannia med masteroppgave i internasjonal studentmobilitet. Ida Iselin har ti års organisasjonserfaring fra organisasjoner som Youth for Understanding i tillegg til variert arbeidserfaring blant annet som praktikant for EØS-midlene i Brussel og studentpraktikant ved den norske ambassaden i Tallinn. Til høsten vil hun jobbe for Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høyere utdanning (DIKU) i Bergen. 

 

Land og utvalg: Sør-Afrika, Latvia, Kroatia, Utlendighet

Kontakt: ida.eriksson@ansa.no

 

Ansattes representant

Florian Gorqaj

Land og utvalg: Resten av verden (RAV)

Kontakt: Florian.gorqaj@ansa.no