De nye hovedstyrerepresentantene har studert i de fleste verdensdeler og har en bred faglig bakgrunn. Nå er de klare til å jobbe for deg.

Hovedstyret er ANSAs øverste organ mellom hver generalforsamling og leder organisasjonen på bakgrunn av de rammene som blir bestemt på generalforsamlingen. Hovedstyret møtes seks ganger i året, men har også tett kontakt mellom møtene. Alle i hovedstyret har i tillegg sine land og utvalg de følger opp. Sakspapirene til hovedstyremøtene er offentlig tilgjengelig, slik at du som ANSA-medlem kan følge med på hva hovedstyret jobber med.

Hovedstyret blir valgt på generalforsamlingen. I tillegg til presidenten, som er styreleder, består hovedstyret av seks nåværende utenlandsstudenter, to tidligere utenlandsstudenter og en representant for de ansatte ved ANSAs sekretariat i Oslo.

President

Morgan Alangeh

Morgan er 25 år og kommer fra Porsgrunn. Han avslutter nå sin mastergrad i samfunnsøkonomi og statsvitenskap ved Bocconi universitetet i Milano, og har tidligere studert samfunnsøkonomi og finans samme sted, samt med utveksling til Kina.

kontakt: morgan.alangeh@ansa.no

Nåværende utenlandsstudent 

 

Caroline Taraldsen

Caroline er 22 år og fra vår kjære grunnlovsby, Eidsvoll. Reisen som utenlandsstudent startet allerede på videregående da hun var på utvekslingsår i Utha og dermed var hun bitt av basillen. Hun har nylig fullført sitt tredje år på medisinstudiet ved Jessenius Faculty of Medicine i Martin, Slovakia og skal fra høsten fortsette på medisinstudiet på kandidatprogrammet ved Syddansk Universitet i Danmark.

 

mail: caroline.taraldsen@ansa.no

 

Marco Hjorth

Marco er 25 år, fra Bærum og startet sin reise som utenlandsstudent med et år med ledelse og psykologi ved Stetson University i Florida, før han i 2017 startet på bachelor i innovasjon og entrepenørskap ved Team Academy i Amsterdam.

 

kontakt: marco.hjort@ansa.no

 

Sebastian Hytten

Sebastian er 24 år og fra Andebu. Sebastian har vært utenlandsstudent i Madrid de siste tre årene, og tok nesten umiddelbart et verv i ANSA som økonomiansvarlig for ANSA Madrid, før han senere ble regionsleder for ANSA Spania og Portugal. I vår startet han også på et utvekslingssemester i Praha, som dessverre ble kortvarig pga COVID-19 situasjonen. Det kommende året skal Sebastian begynne på fjerde og sisteåret sitt på bachelorgraden i Globale Internasjonale Relasjoner, og skal våren 2021 på et nytt utvekslingsopphold, da til London.

 

kontakt: sebastian.hytten@ansa.no

 

Kaja Boye Buxrud

Kaja er 24 år og fra Oslo. Til høsten begynner hun på sitt siste år på en bachelorgrad i statsvitenskap i Wien i Østerrike. Tidligere har hun også studert språk og litteratur på UiO med utveksling til Wien. Kaja er landsleder i ANSA Østerrike, og har vært det siden 2018. Kaja er glad i språk, og jobber som norsklærer i Wien ved siden av studiene. Med Kaja som landsleder for ANSA Østerrike har landet gått fra ett til tre lokallag, hun har også vært pådriver for samarbeid med andre ANSA-land i nærheten, blant annet ved å ha felles organisasjonskurs med ANSA Tyskland og ANSA Sveits.

 

kaja.buxrud@ansa.no

 

Jørgen Clemmensen-Fløholm

Jørgen er 24 år og kommer fra Porsgrunn. Jørgen er i gang med hans sist og fjerde år på university of Cape Town i Sør-Afrika. Før dette tok Jørgen et semesterstudie på Dowling College Manhattan i New York. I Sør-Afrika har Jørgen studert kjønnsstudier og internasjonale relasjoner, med spesiell interesse innenfor queer theory og maskulinitet.

 

kontakt: jorgen.floholm@ansa.no

 

Ingrid Ulstrup

Ingrid.jpg

Ingrid er 24 år og kommer fra Oslo Hun går nå på sitt 5. år med medisinstudier ved Gdański Uniwersytet Medyczny i Gdansk, Polen. Hun har vært tillitsvalgt i ANSA siden april 19, men ble bitt av basillen og har siden da hatt verv i lokallag, landsstyre og nå hovedstyret.

 

ingrid.ulstrup@ansa.no

 

Tidligere utenlandsstudenter

Kristina Enger

Kristina er 26 år og kommer fra Oslo. Hun har en mastergrad innenfor internasjonale relasjoner, og har studert i USA, Frankrike, Sveits, og Storbritannia. Hun er for tiden også landsleder i ANSA Sveits.

 

kontakt: kristina.enger@ansa.no

 

Arwin Khoshnewiszadeh

Arwin er 29 år og kommer fra Oslo. Han har vært utenlandsstudent i hele 9 år og tatt både bachelor og master graden i Nederland på Delt university of Technology. Arwin ble valgt til landsleder for ANSA Benelux i 2018 og var med på å starte glansperioden til ANSA Benelux.

 

kontakt: arwin.khosh@ansa.no

 

Ansattes representant

Florian Gorqaj

Land og utvalg: Resten av verden (RAV)

Kontakt: Florian.gorqaj@ansa.no