Bli med på ANSAs karrieredag torsdag 5. januar! Denne gangen gjør vi det litt annerledes og inviterer til uformell karrierekafé. Vi har invitert bedrifter som gjerne vil prate med deg som har internasjonal erfaring.

 

Torsdag 5. januar 2023 

Kl. 13:00-16:00 

Kulturhuset

Youngs gate 6, 0181 Oslo

Påmeldingsfrist: 22. desember kl. 23:59 CET

 

Meld deg på her.png

 

ANSAs karrieredag hjelper deg på veien fra studier til jobb. På denne uformelle karrierekafeen kan du sette deg ned med en kopp kaffe og litt å spise, og bli kjent med hvordan de ulike bedriftene jobber, hva de tenker om sin fremtid og hvilke muligheter som finnes hos dem.

Les også: 8 grunner til å delta på karrieredag

Denne dagen skal du få delta på det som er viktigst for deg. Vi arrangerer gruppebasert mingling og karriereprat med bedriftene, og du er velkommen til å slå deg ned og se på! Karrierepraten er en panelsamtale hvor vi blir bedre kjent med bedriftene, og vi får blant annet svar på hva de står for, hvordan de jobber og hvorfor internasjonal kompetanse er viktig for dem.

Se hvem som kommer.png  Timeplan.png

CV- og søknadsverksted

Vil du ha hjelp med å skrive en god søknad eller CV? Ta med deg PC og finpuss tekstene på CV- og søknadsverkstedet! Vi stiller med veiledere som bistår deg om du trenger det, slik at du endelig kan få sendt ut søknadene du går og kverner på.

Vil du vinne en premie?

Hvis du blir med på hele arrangementet kan du være med i trekningen av en premie. Håper vi sees!

Obs! Det er et begrenset antall plasser.

 

Meld deg på her.png