New Zealand

Lenger unna Norge enn New Zealand er det ikke mulig å reise. I så fall er du på vei hjem igjen. Er du på jakt etter engelskspråklige studier samtidig som du vil oppleve noe litt annerledes, er New Zealand et meget godt alternativ. Her finner du den reneste naturen i verden, og øya byr på et unikt dyreliv.  Uansett hvor i landet du velger å studere vil du oppleve en spennende kulturmiks påvirket av urbefolkningen og europeere. 

Publisert: 30.07.2014 - Oppdatert: 10.02.2016

Det er ikke bare stedene du ser og tingene du gjør i New Zealand som vil inspirere deg, men også folkene du møter. Selv om naturen er flott, så er det innbyggerne der, de såkalte Kiwi’ene, som kommer til å gjøre besøket ditt minneverdig. De fleste tar livet med slående ro og er pratsomme og behjelpelige. Og de er veldig interesserte i å vise folk hvor flott landet kan være.

New Zealands utdanningssystem er anerkjent over hele verden for høy kvalitet.  Hvert år kommer over 90 000 internasjonale studenter til øya og du kan velge mellom åtte nasjonale universiteter og en rekke høyskoler.

Antall norske studenter:

68 på helgrad, 114 på utveksling

Undervisningsspråk:

Engelsk

Fakta om New Zealand:

Hovedstad: Wellington

Folketakk: 4,5 mill

Språk: Engelsk, Maori, New Zealand tegnspråk

Tiddsone: +12 timer