ANSA tilbyr nå i samarbeid med Lifekeys et tilbud hvor du kan få samtale med en psykolog helt gratis for å prøve ut om dette er et tilbud som passer for deg.

Og siden du som ANSA-student kan befinne deg hvor som helst i verden, og mest sannsynlig på et sted hvor det ikke finnes noen norsk-språklige psykologer, så tilbyr vi en tjeneste hvor psykologen (virtuelt) kommer hjem til deg! Alt du trenger å gjøre, er å bestille en time på nett og få tilsendt en sikker lenke fra psykologen. Psykologsamtalen foregår deretter som en privat videokonferanse mellom deg og psykologen til en avtalt tid.

Dette må du gjøre for å benytte deg av tilbudet:

  1. Bestill time hos sosialveileder i ANSA.
  2. Etter din samtale med sosialveileder kan du be om å bli henvist videre til psykologtjenesten
  3. Du vil få tilsendt en epost av Lifekeys for bestilling av time.

Bestill en time med sosialveileder her

For ytterligere timebestillinger etter den første gratis timen, så vil alle ANSA-medlemmer få 10% avslag på ordinær pris.

Hvis dette høres ut som noe du trenger og ønsker å prøve ut, bestill en time hos vår sosialveileder Hanne Refsdal for en videre henvisning. Bestill en time med sosialveileder her

*Mellom 15.06.18 – 15.08.18 vil det ikke være mulig å benytte seg av denne tjenesten gjennom ANSA. Vi vil i denne perioden ikke ta imot nye registreringer, men du kan selvsagt fortsette din avtalte behandling med Lifekeys.

Hva er online psykologtjenester og hvem passer det best for?

Forsking viser at videobaserte psykologtjenester er spesielt godt egnet til behandling av lettere til moderate psykiske plager, slik som for eksempel stress, depresjon, søvnvansker, og ulike typer angst. Kvaliteten til tjenesten er sikret gjennom Lifekeys sine dyktige, autoriserte psykologer som benytter evidensbaserte metoder i behandlingen.

Webinarer

ANSA, i samarbeid med Lifekeys, kommer til å arrangere flere webinarer for ANSAs medlemmer i løpet av året. Webinarer er nettkurs med en profesjonell veileder. Det vil bli arrangert 1 webinar med opptil 25 deltakere i første omgang, og tema for det første webinaret er mestring av eksamensstress. Påmelding kan gjøres hos sosialveileder@ansa.no.

Dato for det neste webinar: 24.mai 2018 kl. 20.00

Eksamensangst kan hindre mange fra å få ut sitt beste under eksamen. Bare tanken på at eksamen nærmer seg kan gi angsten et slikt omfang at den påvirker helsen i det daglige. Stress og ubehag rundt eksamen er like aktuelt for noen som studerer i utlandet som i Norge. 

Ved å delta på dette Lifekeys webinaret vil du sitte igjen med: 

• Tips til hvordan du planlegger og holder motivasjonen oppe gjennom eksamensperioden
• Tips til hvordan du forbereder deg til selve eksamensdagen
• Psykologiske teknikker og øvelse for å dempe nervøsitet og spenning
Det vil bli arrangert 1 webinar (med maks. 25 deltakere/webinar) i første omgang, og tema for dette webinaret er mestring av eksamensstress. 

Påmelding kan gjøres hos sosialveileder@ansa.no Førstemann til mølla, så vær rask! Datoer for de første webinarene er: 24.mai 2018 kl. 20.00

Velkommen!

 

 

 Bildet: Shutterstock/ Alessandro Biascioli