ANSA tilbyr i samarbeid med Lifekeys et tilbud hvor du kan få samtale med en psykolog helt gratis for å prøve ut om dette er et tilbud som passer for deg.

Og siden du som ANSA-student kan befinne deg hvor som helst i verden, og mest sannsynlig på et sted hvor det ikke finnes noen norsk-språklige psykologer, så tilbyr vi en tjeneste hvor psykologen (virtuelt) kommer hjem til deg! Alt du trenger å gjøre, er å bestille en time på nett og få tilsendt en sikker lenke fra psykologen. Psykologsamtalen foregår deretter som en privat videokonferanse mellom deg og psykologen til en avtalt tid.

Dette må du gjøre for å benytte deg av tilbudet:

  1. Bestill time hos sosialveileder i ANSA.
  2. Etter din samtale med sosialveileder kan du be om å bli henvist videre til psykologtjenesten
  3. Du vil få tilsendt en epost av Lifekeys for bestilling av time.

Bestill en time med sosialveileder her

For ytterligere timebestillinger etter den første gratis timen, så vil alle ANSA-medlemmer få 10% avslag på ordinær pris.

Hvis dette høres ut som noe du trenger og ønsker å prøve ut, bestill en time hos vår sosialveileder Hanne Refsdal for en videre henvisning. Bestill en time med sosialveileder her

Hva er online psykologtjenester og hvem passer det best for?

Forsking viser at videobaserte psykologtjenester er spesielt godt egnet til behandling av lettere til moderate psykiske plager, slik som for eksempel stress, depresjon, søvnvansker, og ulike typer angst. Kvaliteten til tjenesten er sikret gjennom Lifekeys sine dyktige, autoriserte psykologer som benytter evidensbaserte metoder i behandlingen.

 

 

 Bildet: Shutterstock/ Alessandro Biascioli